Şehidin adı okul ormanında yaşayacak

Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri şehit er Hüseyin Öğüt'ün babasına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Okul Müdürü İbrahim Diyar, okul olarak bir orman kuracaklarını, bu ormana Şehit Er Hüseyin Öğüt'ün ismini vereceklerini söyledi Ziyaretle ilgili açıklama yapan Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Diyar, 'Türk milleti [&hellip]

Şehidin adı okul ormanında yaşayacak

Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri şehit er Hüseyin Öğüt’ün babasına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Okul Müdürü İbrahim Diyar, okul olarak bir orman kuracaklarını, bu ormana Şehit Er Hüseyin Öğüt’ün ismini vereceklerini söyledi

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Çavdarlı Şehit Er Hüseyin Öğüt İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Diyar, “Türk milleti vatanını her zaman baş tacı yapmıştır. Bu uğurda nice canlar vermiştir. Analar, babalar evlatlarını karşılıksız vatanlarına feda etmiştir. Her ana, baba vatan sağ olsun demiştir. İşte biz böyle bir milletin mensuplarıyız” dedi.
Diyar, “Biz de bizler için canlarını veren şehitlerimizi unutmadığımızı ayrıca ateşin düştüğü yeri yakmadığını bizim de vatan için canını veren her evladımızı yüreklerimizde yaşattığımızı göstermek için Fehmi Amcamın derdine ortak olmaya geldik” diye konuştu.
Diyar, şehit babasına şu müjdeyi verdi: “Devletimiz okulumuza şehidimizin ismini vererek onu yaşatmaktadır. Burada Fehmi Amcama bir müjde daha vereyim. Bizim okul olarak muhtarlığın verdiği arazide oluşturacağımız ormanlık alana yine şehidimizin ismini vereceğiz. Onu yeşerecek o fidanlarla da yaşatmak istiyoruz. Geçenlerde okul olarak ziyarette bulunduğumuz Vali Yardımcımız Sayın Gökhan Veli Kişioğlu da ağaç dikimine bizzat katılacağını belirtti.”
Şehit babası Fehmi Öğüt ise ziyarette yaptığı açıklamada “Vatan sağ olsun. Ziyaretinizle bizleri mutlu ettiniz. Bu vatan sınırları içinde yaşayanlar vatanı için canlarını feda edenleri unutmazlar, sağ olun var olun. Yavrumun ağaçlarını gelip ben de sizlerle dikerim. Milletimiz var olsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme