Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehidimizi uğurluyoruz – Kocatepe Gazetesi

Şehidimizi uğurluyoruz – Kocatepe Gazetesi
Şehidimizi uğurluyoruz

Şırnak’ta birliğine gitmek üzere evinden çıktığı sırada teröristlerin silahlı saldırısına uğrayan Jandarma Uzman Çavuş, ağır yaralandı. Emet, kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
OĞLUM, KUZUM NEREDE ŞİMDİ?
PKK’lı teröristlerin otomatik silahlı saldırısına uğrayan Jandarma Uzman Çavuş 27 yaşındaki Ramazan Emet’in şehit olduğu haberi Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’ndeki baba evine ateş düşürdü. Evli ve 2 çocuk babası şehit Uzman Çavuş’un acı haberi Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’ndeki Arı Sokak’ta oturan ailesine yetkililer tarafından verildi. Şehidin babasının evinin üzerine üç sokağa ise iki Türk bayrağı asıldı. Şehidin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, fenalaşan anne Nurten Emet ambulansa alındı. Sakinleştirici ilaçlar verilen annenin, “Oğlum, kuzum nerede şimdi?” ağlaması ambulans dışından da duyuldu.
ŞEHİT EVİNİN ÖNÜ KIRMIZI-BEYAZ
Şehidin kamuflajlı parkasını omzuna alan baba Rüstem Emet ise taziye için gelenleri evin önünde oturarak karşıladı. Şehidin dedesi ve diğer yakınlarının da fenalık geçirdiği evde 2 ambulans ve sağlık ekibi hazır bekletildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet’in 15-20 gün önce Afyonkarahisar’a gelerek ailesini ziyaret ettiği de öğrenildi. Evinin kapısının önündeki merdiven demir korkulukları ile kapısını elleriyle kırmızı-beyaza boyadığı da belirtilen Emet’in erkek kardeşi, korkuluklara başını dayayarak “bunları elleriyle boyamıştı” diye gözyaşı döktü.
GERİDE İKİ YETİM BIRAKTI
Bolvadin’de 5 çocuklu Emet ailesinin iki oğlundan biri olan şehit Uzman Çavuş Ramazan Emet’in, 5 yıldır silahlı kuvvetlerde görev yaptığı belirtildi. 4 Yıllık evli olan Şehit Uzman Çavuş Emet’in 2 yaşındaki oğlu Yusuf Efe ve 3 aylık kızı Hiranur yetim kaldı. Şehit Emet’ten geriye sosyal medyada paylaştığı Fenerbahçe forması ve çocuklarıyla olan fotoğrafları kalırken, Emet’in 16 Ekim tarihinde ise; üzerinde “şehit oldum şehit yitmedim anne, vallahi yan gelip yatmadım anne” yazan bir videoyu paylaştığı görüldü.
CENAZE SAAT 13.00’DE
Bolvadin Belediyesi’nden Emet’in şahadet haberi ve taziye çadırı kurulduğu hoparlörden duyurulduğu ilçede, belediye hoparlöründen vatandaşlardan ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaları istendi. Dün akşam saatlerinde askeri uçakla Afyonkarahisar Askeri Havaalanı’na getirilen Şehit Emet’in cenazesi, bugün öğle saatlerinde Bolvadin’e getirilecek. Bolvadin Şehitliği’nde saat 13.00’da cenaze namazı kılınacak Şehit Uzman Çavuş Ramazan Emet’in cenazesine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak.  (Kocatepe Haber Merkezi)