Şehidimiz, gözyaşları ve dualarla uğurlandı

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığına havayolu ile getirilen şehit Bağlan’ın (27) cenazesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, şehidin babası İsmail Bağlan ve eşi Arzu Bağlan tarafından karşılandı. Şehidin eşi ve babası tabuta sarılarak gözyaşı döktü.2 YAŞINDA KIZI VARDIKarayoluyla Sinanpaşa ilçesi Kırka beldesine getirilen şehit Bağlan’ın cenazesi ilk olarak babaevine götürülerek helallik alındı.Şehit Bağlan’ın naaşı [&hellip]

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığına havayolu ile getirilen şehit Bağlan’ın (27) cenazesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, şehidin babası İsmail Bağlan ve eşi Arzu Bağlan tarafından karşılandı. Şehidin eşi ve babası tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
2 YAŞINDA KIZI VARDI
Karayoluyla Sinanpaşa ilçesi Kırka beldesine getirilen şehit Bağlan’ın cenazesi ilk olarak babaevine götürülerek helallik alındı.
Şehit Bağlan’ın naaşı daha sonra cenaze namazının kılınacağı belde meydanına getirildi. Bakan Eroğlu, burada şehit babasına taziyelerini iletti.
Afyonkarahisar Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi belde mezarlığında toprağa verildi.
Şehidin 2 yaşında bir kız çocuğu olduğu, annesinin ise felçli olduğu öğrenildi.
CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM
Düzenlenen cenaze törenine, şehidimizin yakınlarının yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Burcu Köksal, Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal ve Mehmet Parsak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Sinanpaşa Kaymakam Vekili Kerem Türker, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, askeri erkan, il müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme