• Haberler
  • Genel
  • Sedye ile sandığa taşındılar – Kocatepe Gazetesi

Sedye ile sandığa taşındılar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı evde sağlık hizmetleri, oy kullanmak isteyen yatalak ve yaşlı hastaları evden sedyeyle alarak sandığa kadar götürerek oy kullanmalarını sağladı Evde sağlık hizmetlerinden düzenli olarak tedavi hizmeti alan yaşlı ve yatalak hastalar seçimde de unutulmadı. Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği evde sağlık hizmeti alan yaşlı ve hastaları arayarak, oy kullanmak istemeleri durumunda [&hellip]

Sedye ile sandığa taşındılar

Afyonkarahisar’da Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı evde sağlık hizmetleri, oy kullanmak isteyen yatalak ve yaşlı hastaları evden sedyeyle alarak sandığa kadar götürerek oy kullanmalarını sağladı

Evde sağlık hizmetlerinden düzenli olarak tedavi hizmeti alan yaşlı ve yatalak hastalar seçimde de unutulmadı. Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği evde sağlık hizmeti alan yaşlı ve hastaları arayarak, oy kullanmak istemeleri durumunda kendilerine yardımcı olabileceklerini ifade etti. Oy kullanmak isteyen yaşlı hastalar, evde sağlık hizmetlerine isimlerini yazdırarak oy kullanmak için randevu aldı.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden çıkan evde sağlık hizmetleri aracı yaşlı ve yatalak hastaları evlerinden sedye ile alarak sandık başına kadar taşıdı. Oy kullanma sonrası tekrar yaşlı ve yatalak hastaları yataklarına kadar bırakan evde sağlık hizmetleri personeli, oy kullanma saatlerinin de hastaların oy kullanmak istediği saat tercihlerine göre ayarlamaya çalıştıklarını söyledi.
Gazlıgöl Caddesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Saniye Kundak da oy kullanmak için evde sağlık hizmetlerini aradı. Akşam saatlerinde oy kullanmak istediğini ifade eden Kundak için oturduğu apartmana oturarak taşınacağı tekerlekli sedye sandalyeyle giden ekipler, Kundak’ı alarak oy kullandığı Ahmet Yesevi İlkokulu’na götürdü. Okulun merdivenlerinden de görevlilerin taşıyarak sandığa kadar götürdüğü Kundak, kabine de sedye ile götürüldü.
Oyunu kullandıktan sonra sedye ile yine evine bırakılan Saniye Kundak, evde sağlık hizmetlerinin oy kullanmasını sağladığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Her türlü sağlık ihtiyacında eve kadar gelip her türlü tetkik ve bakımının yapıldığını anlatan Kundak, “Bir sürü hastalığım var. 80 yaşındayım ama vatandaşlık görevimi yerine getirebildiğim için mutluyum. Bunu sağlayan herkese teşekkür ederim. Allah devletimizden razı olsun” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme