• Haberler
  • Genel
  • Seçmen “Yeni Türkiye” diyecek – Kocatepe Gazetesi

Seçmen “Yeni Türkiye” diyecek – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, 7 Haziran seçimlerinde seçmenin “Yeni Türkiye’ye evet” diyeceğini kaydetti AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Merkeze bağlı Işıklar Beldesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Işıklarlı esnafı ziyaret eden Ürün, daha sonra Işıklar Meydanında halka seslendi. 1990 yılından bu yana Afyonkarahisar'da siyaset yaptığını ifade eden Ürün, '25 yıl olmuş aktif [&hellip]

Seçmen "Yeni Türkiye" diyecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, 7 Haziran seçimlerinde seçmenin “Yeni Türkiye’ye evet” diyeceğini kaydetti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Merkeze bağlı Işıklar Beldesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Işıklarlı esnafı ziyaret eden Ürün, daha sonra Işıklar Meydanında halka seslendi. 1990 yılından bu yana Afyonkarahisar’da siyaset yaptığını ifade eden Ürün, “25 yıl olmuş aktif siyasete gireli, önce herkesle tek tek konuşmaya geldik. Sadece Işıklar Kasabasına değil, Afyonkarahisar’ın tamamına 25 yıl sonra bugün çok büyük imkanlarla sizlerin karşınızdayız” dedi.
AK Parti’nin kurulduğu yıllarda Işıklar Belde Teşkilatında yaptığı çalışmaları hatırladığını söyleyen Milletvekili Ürün, “Hepsini değerlendiriyorum. Bugün aktif olarak Milletvekili Adayı olarak ben değil, sizlerde AK Partili olan ve olmayan herkeste bir değerlendirme, bir muhasebe yapma zamanındayız. Çünkü çok değil, 12 gün sonra oylarımızı kullanacağız. Türkiye’nin geleceğini tespit edeceğiz. Türkiye’nin nasıl yöneteceğimizin kararı ortaya çıkacak. Ancak bu kadar bir kişinin iradesi ile ortaya çıkmayacak. Bütün seçmenlerin Türkiye’de 55 milyon seçmenin teker teker iradelerinin birleşmesinden dolayı oluşacak bu karar ve bu 55 milyon seçmen Türkiye konusunda hatta dünyadaki konumuz itibariyle ne olacağına karar verecekler” diye konuştu.
HALKI YANILTMAYA YÖNELİYORLAR
Ürün sözlerine şöyle devam etti: “Nasıl bir karar verecekler? Ya Adalet ve Kalkınma Partisi ile devam yeni Türkiye’yi kurmaya inşa etmeye devam diyecekler. Ya AK Parti iktidarının 2. Yarısının başlaması için gereken desteği verecekler yada bir kısım muhalefet partisi Genel Başkanları ve Genel Merkezlerinin halkımıza sunmuş olduğu gerçeğe uymayan halkımızı yanıltmaya yönelik vaatlerin peşinde Serapa boş hayallerle gidip ülkeyi tekrar eski tehlikelerle karşı karşıya bırakacaklar. Halkımız bunun farkında olmayanlarada biz anlatmaya çalıyoruz. Akşamlara kadar konuşuyoruz, sabahlara kadar anlatıyoruz. Enerjimiz yettiği kadar dilimiz döndüğü kadar eski Türkiye ve Yeni Türkiye’yi anlatıyoruz.”
Ürün, İhsaniye’de yaptığı açıklamada ise “CHP ve MHP’ye gönül vermiş kardeşlerim bize halk oylamasına gidecek kadar sayı verin” ifadelerini kullandı.
GELİR ARTIRACAK PROJE
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, yapımı süren Karamık Barajı’ndaki çalışmalarını yerine inceledi.
Milletvekili Adayı Özkaldı, Afyonkarahisar’ın Çay İlçesine bağlı Karamık Köyü’nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan ve tamamlandığında bölge halkına yıllık yaklaşık 5 Milyon TL gelir getirecek Karamık Barajı’nın inşaatını yerinde inceleyerek, köylüler tarafından gerçekleştirilen şenliğe katıldı. Özkaldı, katıldığı şenlikte kesilen kurban ile karşılandı. Şenliğe katılan herkesle tek tek tokalaşan, sohbet eden Özkaldı’nın, özellikle çocuklar ile hatıra fotoğrafları çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Şenlikte muhtarlar ve baraj inşaatının yüklenici firma sorumluları ile birlikte yemek yiyen Özkaldı, ardından bir konuşma yaparak, bürokratik hayatından sonra siyaset alanında hizmet etmek için Milletvekili adaylığına talip olduğunu aktardı. Konuşmasında AK Parti’nin 12 yıllık iktidarı dönemindeki icraatlardan bahseden Özkaldı, istikrarın sürmesi için vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi.
GEÇMİŞİ HATIRLAYIN
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Işıklar Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında sağlık hizmetlerine değinen Sıvacı “Geçmişte sağlık hizmetlerini nasıl aldığınızı hatırlayın” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Selçuklu Mahallesi Muhtarı Ahmet Uluman’ı muhtarlıkta ziyaret etti. Uluman’a çalışmalarında başarılar dileyen Sıvacı, muhtarların mahallelerde ve köylerde cumhurbaşkanını temsil ettiğini söyledi. Sıvacı, merkeze bağlı Işıklar beldesinde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Burada konuşan Sıvacı “Geçmişte sağlık hizmetlerimizi hangi şartlarda aldığımızı hatırlayın. AK Parti hükümeti ile birlikte sağlıkta dönüşümle sağlık hizmetlerinin zirve yaptığına hepimiz şahidiz. Ülkemizin gelişmişliğiyle birlikte gündemimizde hiç olmayan evde bakım gibi bir kavram ortaya çıktı. Eskiden Sağlık Bakanlığı tedavi edici hizmetlere ağırlık veriyordu ama bu durum günümüzde önleyici sağlık hizmetleri gibi çok çeşitli alanlara kadar geldi. Bu bizim için yeni bir konu ama geçmişi hatırladığımızda bu hizmeti nasıl aldığımızı veya nasıl almaya çalıştığımızı herkes biliyor” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, 7 Haziran 2015 seçim çalışmalarını kapsamında Kurtuluş Caddesi ve Bedesten Çarşısı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. Afyonkarahisar’da genç siyasetçilerin önünü AK Parti’nin açtığını dile getiren Beder, “2023 vizyonumuzda Yeni Türkiye’nin gençleri ülke geleceğinde söz sahibi olacak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme