'Seçmen net mesaj verdi' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, 7 Haziran seçimlerinde milletin net bir mesaj verdiğini belirtti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'a ziyaretler devam ediyor. Köksal'ın konukları, milletvekiline hayırlı olsun dileğinde bulundular. 7 Haziran Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Milletvekili seçilen Burcu Köksal'a makamında 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. İlk olarak milletvekili Köksal'ın konukları Başmakçı [&hellip]

“Seçmen net mesaj verdi”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar
Milletvekili Burcu Köksal, 7 Haziran seçimlerinde milletin net bir mesaj verdiğini belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’a ziyaretler devam ediyor. Köksal’ın konukları, milletvekiline hayırlı olsun dileğinde bulundular. 7 Haziran Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili seçilen Burcu Köksal’a makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. İlk olarak milletvekili Köksal’ın konukları Başmakçı ilçesinden Sultan Mersin, Kazım Mersin ve Hakan Temel oldu. Daha sonra CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ı Merkeze Bağlı Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar ile Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul ziyaret etti.
Hangi partiden olursa olsun tabandan gelen taleplerin genel merkezleri ne bildirilmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili Burcu Köksal “Türkiye’de 7 Haziran seçimleri sonrası seçmen, kutuplaşmaya son vermek için hiçbir partiye tek başına iktidar kurma yetkisini vermemiştir. Kutuplaşmanın önüne geçmek için seçmenin verdiği mesaj nettir. En yakın zamanda da gereken yapılarak yeni hükümet kurulacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme