• Haberler
  • Genel
  • Seçkiler'le kütüphane kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Seçkiler'le kütüphane kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, örnek bir kampanyaya imza attı. Göksel, yeni kitabı Seçkiler'den elde edeceği gelirle, köy okullarında kütüphane kuracak Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, yeni kitabı Seçkiler'le, örnek bir kampanyaya imza atacak. Göksel, [&hellip]

Seçkiler’le kütüphane kuruluyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, örnek bir kampanyaya imza attı. Göksel, yeni kitabı Seçkiler’den elde edeceği gelirle, köy okullarında kütüphane kuracak

Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, yeni kitabı Seçkiler’le, örnek bir kampanyaya imza atacak. Göksel, Afyon Meslek Yüksekokulu’nda kurulacak kampanya noktasında satılan kitaplarla, köy okullarında kütüphane kurulmasına yardımcı olacak.
AKSAM TARAFINDAN YAYINLANDI
Kampanyaya ilişkin bilgi veren Göksel, “Hayat Kaybedeni Olmayan Bir Oyun Kurmaktır, Yazılar Yazgılar Gibidir Silinmez, Beyaz Yazılar’ın ardından Seçkiler’le okuyucumuzun karşısına çıktık. Kitabı Alimoğlu Kültür, Sanat ve Araştırma Merkezi yayınladı. Biz de kitaptan elde edilecek gelirle köylere ulaşalım istedik” dedi.
ÖĞRENCİLER DUYARLI
Kampanyanın ilgi gördüğünü aktaran Göksel, “Öğrencilerimiz bu kampanyaya destek veriyorlar. Bu okulumuzda 4 bin öğrencimiz var. Köylerde kütüphane kurma fikri, öğrencilerimizi etkiliyor. 3 öğrencimiz, paralarını birleştirip kitabı satın almışlar. Bu durum beni çok duygulandırdı” diye konuştu.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme