• Haberler
  • Genel
  • “Seçimleri gümbür gümbür kazanacağız” – Kocatepe Gazetesi

“Seçimleri gümbür gümbür kazanacağız” – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu AK Parti’nin Afyonkarahisar’da 5’de 5 yapacağını söyledi AK Parti’nin Afyonkarahisar Milletvekili aday sıralamasında yeniden listenin zirvesinde yer alan Çevre ve Orman Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr Veysel Eroğlu aday listelerinin ardından yaptığı değerlendirmede AK Parti’nin Afyonkarahisar’ın 5 milletvekilinin 5’ini de kazanacağını söyledi.Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’dan aday olmasıyla [&hellip]

"Seçimleri gümbür gümbür kazanacağız"

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu AK Parti’nin Afyonkarahisar’da 5’de 5 yapacağını söyledi

AK Parti’nin Afyonkarahisar Milletvekili aday sıralamasında yeniden listenin zirvesinde yer alan Çevre ve Orman Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr Veysel Eroğlu aday listelerinin ardından yaptığı değerlendirmede AK Parti’nin Afyonkarahisar’ın 5 milletvekilinin 5’ini de kazanacağını söyledi.
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’dan aday olmasıyla ilgili olarak, AK Parti listelerinin bir heyet tarafından hazırlandığını söyledi. Seçimlerin hayırlı olacağına inandığını ifade eden Bakan Eroğlu, “AK Parti büyük vizyonuyla seçimleri gümbür gümbür kazanacak” diye konuştu. Bakan Eroğlu’na kendisinin seçim bölgesini koruduğunu, fakat seçim bölgesi değişen bakanların olduğunun hatırlatılması üzerine ise, “Bazı bakanların mesela Binali Yıldırım İzmir’e gitti. Vecdi Bey Antalya’ya, Faruk Çelik Şanlıurfa’ya gitti. Başbakanımızın düşüncesinde böyle bir şey vardı. Bakanlarımızı bazı bölgelere dağıtmak gerekiyordu. Dolayısıyla bana göre çok uygun oldu” dedi.
Öte yandan Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün Afyonkarahisar ve Burdur illerini ziyaret edecek. Bakan Eroğlu, Burdur prog-ramı öncesi Afyonkarahisar’da “Dünün ve Bugünün Çocukları TEGV’de buluşuyor” temalı etkinliğe katılacak. Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında bugün saat 10.00’da “Dünün ve Bugünün Çocukları TEGV’de buluşuyor” temalı etkinliğe katılacak. Eroğlu ve beraberindekiler burada ki programın akabinde Burdur’a giderek, ilde Karaçal Barajı Sulaması’nın temal atma törenine katılacak.

Bakmadan Geçme