• Haberler
  • Genel
  • 'Seçimi kazanacağız dedik, hedefe ilerliyoruz'

'Seçimi kazanacağız dedik, hedefe ilerliyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar'daki seçimlerin en iddialı partisinin CHP olduğunu söyledi. Ecer, 'Kazanmamız sürpriz olmayacak' dedi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, CHP Merkez Seçim Bürosu'nda birlik, beraberlik ve başarı mesajları verdi. CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer [&hellip]

“Seçimi kazanacağız dedik, hedefe ilerliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar’daki seçimlerin en iddialı partisinin CHP olduğunu söyledi. Ecer, “Kazanmamız sürpriz olmayacak” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, CHP Merkez Seçim Bürosu’nda birlik, beraberlik ve başarı mesajları verdi. CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ile CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan’ın ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında CHP’nin Afyonkarahisar’da seçimleri kazanacağı belirtildi.
“DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, 25 Ağustos 2013’te adaylığının açıklandığını, 26 Ağustos’ta çalışmalara başladıklarını kaydetti. Ecer, “Esnafımızla, vatandaşlarımızla bir aradayız. Sabah 8’den gece 12’ye kadar çalışıyoruz. Vatandaşın olduğu her yerde ciddi bir çalışma içindeyiz. Sıkmadık el bırakmayacağız diyoruz. Sanayiyi defalarca gezdik, esnafımızın hepsiyle yakın ilişkiler kurduk. 1 Mart itibariyle kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettik” dedi.
MAHALLERDEKİ
SORUNLAR DA ÇÖZÜLECEK
Ecer, başlangıçtaki iddiayı koruduklarını belirterek “İddialı bir sözle yola çıkmıştık, seçimleri alacağız demiştik. Bu iddiamıza yaklaştığımızı düşünüyorum. Partimizin toplantılarına önemli bir katılımın olduğunu düşünüyoruz. Toplantılarda şehrimizin genel sorunlarından öte mahallelerdeki sorunları ve çözümleri sunuyoruz. Seçimlerin sonuna kadar aynı hızda çalışmaya devam edeceğiz. Güzel çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.
KOALİSYONU
HALK YAPACAK
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz de Afyonka-rahisar il merkezi ve ilçelerinde CHP’ye büyük ilginin olduğunu söyledi. Görgöz, “Bu seçim Türkiye Çumhuriyeti’nin geleceğinin seçileceği bir seçimdir. Bu seçim AKP iktidarı için sonun başlangıcı olacaktır. Afyonumuzda 40 yerde seçime giriyoruz. Her bölgemizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak giriyoruz. Koalisyonu tabanda halk yapmıştır. Halkın iktidarını kurmak için yola çıktık. Koalisyonu halk yapıyor. Halk, şehrin emin olunan kişilere teslim edilmesi noktasında uzlaşmış durumda. Tabandaki halkımız geçmişte hangi partiye oy verirse versin, hepsine saygımız var” ifadelerini kullandı.
18 GÜN SONRA MEHMET ECER
Görgöz, 30 Mart’ta Mehmet Ecer’in Belediye Başkanı olacağına inandığına dikkat çekerek “Afyonumuzun geldiğimiz noktada hakketmediğimiz bir noktada olduğumuz görüyoruz. Hem çağdaş belediyeciliği yerleştirmeye çalıışıp 2015’teki genel seçimlerde de tek başına gelecek bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Mahallemizde, sokakta, simit satan çocuklarımız bile Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Mehmet Ecer’i konuşuyor. 18 gün sonra Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeye kavuşacak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme