'Seçimden ve yönetimden beklentiler ortak'

İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Yeşilyol ve Sevgiyolu caddelerindeki esnaf ziyareti sonunda seçimden ve ülke yönetiminden beklentilerin ortak olduğu kanaatini elde ettiğini açıkladı     İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Yeşilyol ve Sevgiyolu Caddelerinde yürttüğü seçim kampanya çalışmasını değerlendirdi. Hakan Şeref Olgun, kentin iki güzel caddesi [&hellip]

İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Yeşilyol ve Sevgiyolu caddelerindeki esnaf ziyareti
sonunda seçimden ve ülke yönetiminden beklentilerin ortak olduğu kanaatini elde ettiğini açıkladı

Haber

Haber

İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Yeşilyol ve Sevgiyolu Caddelerinde yürttüğü seçim kampanya çalışmasını değerlendirdi.
Hakan Şeref Olgun, kentin iki güzel caddesi olarak tanımladığı Yeşilyol ve Sevgiyolu Caddelerinde siyasetin yansımalarını gözlemlediğini ifade etti. Olgun, “Esnafımızın gözündeki umudu gördüm. Aynı zamanda geleceğe dair, ekmek teknelerinin akıbetine dair kaygılarını da dinledim. Bu iki caddemiz gibi, şehrimizde iyi ve güzel olan ne varsa yara almadan, kaybetmeden, daha da gelişerek yaşasın isterim. Ve partim adına, milletim için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; İYİ Parti Seçim Beyannamemizin kapsamındaki ekonomi modelimizin uygulamaya geçişiyle birlikte, artık her sabah yeni bir gündeme değil, iyi ve güzele uyanacağız. Halkımın desteğine ve partimin istikrarına güveniyorum. Milletvekili adayımız Av. Gönül Ar Güngör, Dr. Mehmet Telek, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşliğinde gerçekleştirdiğim, Yeşilyol ve Sevgiyolu caddelerindeki esnaf ziyaretimdeki manzara gösteriyor ki seçimden ve ülke yönetiminden beklentilerimiz hep ortak. Esnafım haklı. Temel ihtiyaçların lüks olmadığı bir yaşam; hepimizin arzusudur. Bu seçimle mümkündür. Bizimle mümkündür.” dedi.

Bakmadan Geçme