• Haberler
  • Siyaset
  • 'Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla beraberiz'

'Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla beraberiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldıktan sonra CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda partililerle bayramlaştı. Daha sonra Emirdağ, Bayat, Bolvadin, Çobanlar, Sandıklı, Çay, Sultandağı, Şuhut, Sinanpaşa, Hocalar, Dinar, Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve İhsaniye İlçelerinde partililer ve vatandaşlarla [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldıktan sonra CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda partililerle bayramlaştı. Daha sonra Emirdağ, Bayat, Bolvadin, Çobanlar, Sandıklı, Çay, Sultandağı, Şuhut, Sinanpaşa, Hocalar, Dinar, Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve İhsaniye İlçelerinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar’ın ilçe, belde ve köylerini karış karış gezdi.
“BAYRAMLARI BAYRAM
TADINDA YAŞAMAYI DİLİYORUM”
Gittiği her bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Milletvekili Köksal, bayram ile ilgili konuşmasında önemli mesajlar verdi. Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği insanların birbirlerine sevgiyle saygıyla yaklaştığı günler olduğunu dile getiren Milletvekili Köksal, “Bayramlar birlik beraberliğe, toplumsal dayanışmaya vesile olan günlerdir. Bu bağlamda ben Türkiye’de yoksulluğun son bulduğu, gelir dağılımında eşitliğin sağlandığı, gerçek anlamda ekonomik sıkıntıların sona erdiği halkın artık yoksullaşmadığı, ülkenin güzel günler gördüğü bir dönemde, Cumhuriyet’in ışığında, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyerek bayramları bayram gibi geçirmeyi diliyorum. Bundan sonra; sağlıkla mutlulukla, adalet ve huzurun tesis edildiği bir Türkiye’de bayramları bayram tadında yaşamayı diliyorum.” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE’NİN UMUDU CHP’DE”
Ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelerek hem bayramlarını kutlayan hem de istek ve taleplerini dileyen Köksal, “Türkiye’nin umudu CHP’dedir. Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın hep yanında olmaya onların sorunlarını takip ederek çözüme kavuşması için çalışacağım. Önceki dönemlerde olduğu gibi halkımızın eli, kulağı, gözü olacağım. Vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini soru önergeleriyle ve doğrudan iletmek suretiyle gündeme getireceğim. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir kardeşiniz, bir kızınız var. Bunu böyle bilin. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ana muhalefet partisiyiz. Her zaman yanlışların karşısında olacağız, doğruları ifade edeceğiz. Yanlış yapılan her olayda mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın bize teveccühünü boşa çıkarmamaya devam edeceğiz. Seçimden seçime yada bayramdan bayrama vatandaşlarımla bir araya gelmeyeceğiz. Bir her zaman halkın arasında halkın vekili olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ
YEREL SEÇİMLER”
Bayram ziyaretleri kapsamında ilçe örgütleri ile de bir araya gelen Köksal, partililerle istişare bulunarak, “Öncelikli hedefimiz yerel seçimlerde belediyeleri ve İl Genel Meclisi üyeliklerini kazanmak. Hedefimiz yerel seçimlerde mutlak başarı sağlamak. Bunun için tabandan tavana tüm örgüt üyelerimizle birlikte çalışacağız. Şimdiden ilçe ve beldelerimizde yurttaşlarımız tarafından sevilen, sayılan liyakat sahibi adaylar çıkartmak için çalışmalara başlayacağız. Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Afyonkarahisar genelinde daha çok belediye kazanmak için hazırız.” dedi.
Milletvekili Köksal daha sonra Şuhut ilçesine bağlı Bozan Köyü’nde düzenlenen 4. Geleneksel Nohut Festivaline ve ardından da Şuhut Tekke Köyü’nde düzenlenen festivale katıldı.

Bakmadan Geçme