Seçim tedbirleri tamam – Kocatepe Gazetesi

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Afyonkarahisar’lı tüm vatandaşların demokratik bir şekilde kendi hür iradelerini sandığa yansıtarak rahat bir şekilde oylarını kullanabilmeleri için gerekli çalışmaların tamamlandığını belirten Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar genelinde seçimle ilgili tedbirlerin itina ile alındığını söyledi 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçim ortamı [&hellip]

Seçim tedbirleri tamam

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Afyonkarahisar’lı tüm vatandaşların demokratik bir şekilde kendi hür iradelerini sandığa yansıtarak rahat bir şekilde oylarını kullanabilmeleri için gerekli çalışmaların tamamlandığını belirten Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar genelinde seçimle ilgili tedbirlerin itina ile alındığını söyledi

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçim ortamı ve şartları ile ilgili değerlendirme toplantısı, Valilik toplantı salonunda Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapıldı.
Toplantıya Vali Güner’in yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve diğer ilgililer katıldılar.
Vali Hakan Yusuf Güner, toplantının açılış konuşmasında hafta sonunda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemizin ve devletimizin bekası ile milletimizin geleceği açısından önemine dikkat çekti.
GEREKLİ TEDBİRLER
İTİNAYLA ALINDI
Vali Güner, bu bağlamda Afyonkarahisar’lı tüm vatandaşların demokratik bir şekilde kendi hür iradelerini sandığa yansıtarak rahat bir şekilde oylarını kullanabilmeleri için gerekli çalışmaların tamamlandığını belirtti. Afyonkarahisar genelinde söz konusu tedbirlerin itina ile alındığını kaydeden Vali Güner, herhangi bir olumsuz durum beklenmediğini, olası sıkıntılara karşı hazırlıklı olduklarını ve seçimin huzurlu ve rahat bir ortamda gerçekleşeceğine inandığını ifade etti.
GÜNDEM MADDELERİ
KARARA BAĞLANDI
Konuşmaların ardından 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi toplantısına başkanlık eden Vali Hakan Yusuf Güner’in seçim öncesi ve sonrasında yaşanabilecek gelişmeler ve alınması gereken tedbirler hususundaki talimatları vermesinin ardından toplantı gündeminde bulunan konular görüşülerek karara bağlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme