'Seçim startını Kocatepe'den verdik'

İYİ Parti Afyonkarahisar Av. Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Partisini Genel Başkanı Meral Akşener'in Kocatepe'de düzenlediği etkinliğe katılarak destek veren partililerine teşekkür ederek, 'Bu anlamlı günümüzde, ülkemizin her köşesinden gelerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve bizleri yalnız bırakmayan, tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim' dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Av. Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partisinin Büyük Taarruz’un yıldönümünde Kocatepe’de düzenlenen etkinliğe katılan, destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ederek, mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

“YA BİR YOL BULACAĞIZ, YA DA BİR YOL YAPACAĞIZ”

Afyonkarahisar’da bir araya gelerek İYİ Parti’nin varlığını ve gücünü bir kez daha ortaya koyduklarını belirten Olgun; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi; ‘Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol yapacağız. Vatan emrederse duramayız, cenk ederiz’ Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için mücadeleye devam. Giderek büyüyen İYİ Parti olarak yerel seçimlerin startını da bugünden vermiş bulunmaktayız.” diye konuştu.

“YEREL SEÇİMLERİN STARTINI KOCATEPEDEN VERDİK”

“Kocatepe’de bir kez daha gördük ki; İYİ Parti giderek büyüyor.” diyen Olgun,  “İYİ Parti bir kez daha mücadeleci olduğunu ortaya koydu. Afyonkarahisar’da da tüm ilçe teşkilatlarımız yerel seçimlere hazır ve gece gündü çalışmalarına devam edecektir. Yerel seçimlerde herkese kapımız açık. Tüm aday adaylarımıza da şimdiden başarılar dilerim.  Kocatepe sırtlarından verilen yerel seçim startının Afyonkarahisar’a ve ülkemize hayırlı olması dilerim.” dedi.

Bakmadan Geçme