• Haberler
  • Genel
  • “Seçim seçmenin bayramıdır, savaş meydanı değil”

“Seçim seçmenin bayramıdır, savaş meydanı değil”

  İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, “Biz İYİ’ler seçimlerin seçmenin bayramı olduğunu anlatıyoruz. Milletimize, savaş meydanı olduğunu değil” dedi   İYİ Parti Afyonkarahisar üçüncü sıra milletvekili adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, memleketi olan Sandıklı ilçesinde seçim çalışmaları yaptı. “SEÇİM SAVAŞ MEYDANI DEĞİL” Memleketi Sandıklı ilçesinde seçim çalışmalarını değerlendiren Efe şunları kaydetti: [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, “Biz İYİ’ler seçimlerin seçmenin bayramı olduğunu anlatıyoruz. Milletimize, savaş meydanı olduğunu değil” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar üçüncü sıra milletvekili adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, memleketi olan Sandıklı ilçesinde seçim çalışmaları yaptı.

“SEÇİM SAVAŞ MEYDANI DEĞİL”

Memleketi Sandıklı ilçesinde seçim çalışmalarını değerlendiren Efe şunları kaydetti: “İYİ Parti seçim çalışmalarımız çerçevesinde esnaflarımızı ziyaret etmek, pazar yerinde hemşehrilerimizle görüş alış verişi yapmak üzere memleketim Sandıklı’da bulunduk. Biz İYİ’ler seçimlerin seçmenin bayramı olduğunu anlatıyoruz milletimize, savaş meydanı olduğunu değil. Biz İYİ’ler her seçmenin bir velinimet olduğunu anlatıyoruz milletimize, sistemin kölesi değil. Biz İYİ’ ler sevgi ve hoşgörünün dilini, birliğin beraberliğin dilini kullanıyoruz. Kardeş topluluklar arasına nifak sokmanın, ayrıştırmanın, ötekeleştirilmenin dilini değil. Biz İYİ’ler cumhuriyet için, özgürlük için, istikbal için , istikrarın, demokrasinin, adaletin varlığının gerekliliğini, vücutlarımızın bir gün toprak olsada ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ düsturu ile taşın altına ellerimizi doğrulukla, dürüstlükle , özgürce koymanın önemi anlatıyoruz milletimize,  manipülasyon ile istibdatı savunmayı değil.”

“KADIN YÜKSELECEK TÜRKİYE GÜÇLENECEK”

Okşan Ulusoy Efe sözlerini şöyle tamamladı: “İnsan hayatı kadın ile başlar, günümüzde kadının her alanda varlığına alışmalıyız, imkan vermeliyiz, destek olmalıyız. Kadınların gösterdiği emek, özveri, fedakarlık yanında  bereketle düzen getirdikleri pek çok ortama şahitlik ediyoruz ve gurur duyuyoruz. Kadının soya-ekonomik olarak güçlü olması demek Türkiye’nin geleceğinin sağlam temeller üzerinde yükselmesine en büyük katkıyı sağlamak demektir. Liyakat ve ehliyet sahibi kadınlarımız ile zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz inşallah. Kadın yükselecek Türkiye güçlenecek. Türkiye tarih yazacak, Türkiye iyi olacak.”

Bakmadan Geçme