'Seçim Öncesi Özkaya'dan CAZ Konseri'

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 'Her seçim öncesi olduğu gibi bu seçim öncesinde AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya'dan yine CAZ konseri dinlemeye başladık.' dedi.

İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın memleketi Dinar’da partisinin ilçe teşkilatı üyelerine yaptığı konuşmasına değindi. Milletvekili Olgun, yerel seçimlere 69 gün kala Ali Özkaya’nın müjdeler vermeye başladığını, Özkaya’nın söz verip de yapamadıklarına Dinarlıların şahit olduğunu ifade etti.

 “BÖLGE İNSANINI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın geçtiğimiz seçimlerde verdiği sözleri yerine getirmemesine rağmen yeniden müjdeler vermesiyle “Yalan Siyaseti”nin hortladığını belirten Milletvekili Olgun, “Sayın Özkaya, 2019 yerel seçimlerinde Dinar’da termik santral kurulacağı ve en az 3 bin kişinin istihdam edileceği müjdesini vermişti. İlçe halkını ve bölge insanımızı büyük bir hayal kırıklığına uğratan Özkaya, partisinin Dinar ilçe teşkilatını ziyaretinde yerel basının sorularını yanıtlamış ve birçok hayali proje müjdesiyle hemşerilerimize yalan dolan algı operasyonu yapmaya başlamıştır. Dombay Ovası kapalı sistem sulama projesinin ihale sürecinin bitmek üzere olduğunu beyan etmiş bu konuyla ilgili son 10 yılda yüzlerce kez müjde vermesine rağmen başta Dombay Ovasındaki köylerde yaşayan insanlarımız büyük hayal kırıklıklarına uğratılmıştır. Dinar’ın kapalı pazar yerine kavuşturulduğunu beyan etmiş bölgenin en büyük pazar yeri olan Dinar pazar yerinde 4 yıldır yapımı yılan hikâyesine dönen ve yüzlerce esnafımızın ve alışveriş için gelen binlerce vatandaşımızın yaşadığı rezaleti herkes bilmektedir. Cumhur İttifakı belediye tarafından yıkılan ve yapımı yılan hikâyesine dönen ve Dinar ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Yaşlı Bakım ve Huzurevine bırakın bir çivi çakmayı proje dahi çizemediğinize tüm Dinarlı hemşerilerimiz şahittir. Her seçim öncesi olduğu gibi bu seçim öncesinde AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’dan yine CAZ konseri dinlemeye başladık.” dedi.

“ÇİVİ ÇAKILMAYAN YOL MÜJDESİ İLE YALAN SİYASETİ YİNE SAHNEDE”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın, partisinin 22 yıllık iktidarında bir çivi bile çakılmayan Çay-Dinar arası karayolunun yerel seçimler sonrasına tarih vererek yatırım kapsamına alınacağı müjdesini verdiğini hatırlatan Milletvekili Olgun, yalan siyasetinin seçim öncesi yine sahneye konulduğunu ifade etti. Milletvekili Olgun, “22 yıllık AKP hükümetlerinde bu yola bir çivi dahi çakılmadığını tüm Çölovası’nda yaşayan vatandaşlarımız ve Türkiye’nin dört bir tarafından özellikle nakliye sektöründe faaliyet gösteren tırcı ve kamyoncu vatandaşlarımız bilmektedirler. Dinarlı hemşerilerimiz, Çaylı hemşerilerimiz sizin bu yalanlarınıza şahittir.” ifadelerine kullandı.

 “VERİLECEK ÇOK CEVAP SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR”

Özkaya’nın yalan siyasetine karşılık verilecek çok cevap ve söylenecek çok söz olduğunu belirten Milletvekili Olgun, şunları kaydetti: “Yıktıklarını yapacağız, söz verip yapmadıklarını yapacağız. Sayın Özkaya’nın ‘Belediye yönetimine talip olanların kaynakları nereden bulacaklar?’ sözünü de esefle karşılıyorum. Siz babanızın kasasından mı para harcıyorsunuz? Her belediyenin partisine bakılmaksızın aylık ödenekleri karşılanır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde tüm belediyelere hangi partili olduğuna bakılmaksızın yapacakları hizmetler için nüfus sayılarına göre aylık para gönderilir. Buda yetmez hangi partili belediye olduklarına bakılmadan yaptıkları doğru projeler için iller bankası aracılığı ile kredi temini yapılır. Bu da yetmez birçok proje için yurtiçi ve yurtdışı hibe desteği sağlayan kaynaklar vardır. Son söz olarak Dinarlı hemşerilerimiz 5 yıllık Cumhur İttifakı ve AKP belediyeciliğinde verilen vaatlerin yerine getirilmediğinden büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Allah’ın izni vatandaşlarımızın teveccühü ile 31 Mart’ta Dinar ilçemizi İYİ belediyeciliğe kavuşturacağız. AKP’nin yıktıklarını yapacağız, söz verip yapmadıklarını yapacağız. Dinarımızı hak ettiği günlere ve marka değerine kavuşturacağız. At binenin kılıç kuşananın, mutlaka başaracağız.”

Bakmadan Geçme