Seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü

MHP 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere son hızla çalışıyor. Bir yandan merkez ve ilçelerde seçim bürosu açılışları, bir yanda ise adayların ilçe ziyaretleri sürüyor. Sandıklı'da açılışı yapılan seçim bürosu görkemli bir törenle açıldı. Milletvekili adayları Parsak ve Çetinkaya ise ilçelerdeki ziyaretlerini sürdürdü Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı seçim bürosu törenle, dualarla açıldı. Sandıklı İstasyon Caddesi Yapı [&hellip]

Seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü

MHP 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere son hızla çalışıyor. Bir yandan merkez ve ilçelerde seçim bürosu açılışları, bir yanda ise adayların ilçe ziyaretleri sürüyor. Sandıklı’da açılışı yapılan seçim bürosu görkemli bir törenle açıldı. Milletvekili adayları Parsak ve Çetinkaya ise ilçelerdeki ziyaretlerini sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı seçim bürosu törenle, dualarla açıldı. Sandıklı İstasyon Caddesi Yapı Kredi aralığında bulunan ilçe seçim bürosunun açılışı milletvekili adaylarının katılımları ile gerçekleştirildi. Dualarla yapılan seçim bürosu açılışına, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Milletvekili Adayları Mehmet Parsak, Fatih Çetinkaya ve İsmail Elibol, MHP Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
DAZKIRI’DA
ELEKTRİK İSYANI
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Afyonkarahisar merkez, ilçe, belde ve köy ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Dazkırı ilçesini ziyaret eden Mehmet Parsak, vatandaşları tek tek dolaşarak, dertlerini dinledi. 21. yüzyıla geldiğimiz şu günlerde vahim bir olaya şahit olan Parsak, “Dazkırı’nın bazı köylerinde bu çağda hala elektrik yok” dedi. Derdini MHP Milletvekili Parsak’a anlatan vatandaşlar, “Yıl olmuş 2015, köylerimizde evlerde elektrik yok. Bizim elektrik sıkıntımızı çözmüyorlar, AK Parti’nin ‘Ampulünü’ patlatmak boynumuzun borcu olsun” dediler.
ÇETİNKAYA
SİNANPAŞA OVASINDA
Milliyetçi Hareket Partisi Millet Vekili adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Merkeze bağlı Akören, Ahmet Paşa beldeleri ve Sinanpaşa ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Pazar esnaflarını gezen Çetinkaya’ya esnaf halden aldıkları ürünlerin fiyatları konusunda dert yandı. Esnafların çoğu halden aldıkları sebze ve meyvelerin üzerine birde kendi karlarını kattıklarında vatandaşın alım gücünün daha da zorlaştığını dile getirdi. Çetinkaya, Ülkede uygulanan fiyat politikasından bahsederek patatesin fiyatının 6 lirayı bulduğunu, Domatesin fiyatının 4 ila 5 lira civarında olduğunu, artık vatandaşın kuru soğan ve ekmeğe talim ettiğini belirterek yakın zamanda Milliyetçi hareket Partisinin iktidara gelmesi ile beraber bu sıkıntılarında sona ereceğini vurguladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme