• Haberler
  • Genel
  • Seçilirsem en unutulmaz milletvekili olacağım

Seçilirsem en unutulmaz milletvekili olacağım

Hüseyin Özharputlu MHP’den Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığını kamuoyuna açıkladı. Özharputlu seçilmesi halinde, Afyonkarahisar'ın en unutulmaz, en çalışkan, en başarılı siyasetçisi olacağına yürekten inandığını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında düzenlediği basın toplantısında neden milletvekili aday adayı olduğunu anlatan MHP Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Hüseyin Özharputlu, “Malumunuz üzere yine bir seçim arifesindeyiz. Değişiklik olmazsa 7 Haziran [&hellip]

Seçilirsem en unutulmaz milletvekili olacağım

Hüseyin Özharputlu MHP’den Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığını kamuoyuna açıkladı. Özharputlu seçilmesi halinde, Afyonkarahisar’ın en unutulmaz, en çalışkan, en başarılı siyasetçisi olacağına yürekten inandığını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında düzenlediği basın toplantısında neden milletvekili aday adayı olduğunu anlatan MHP Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Hüseyin Özharputlu, “Malumunuz üzere yine bir seçim arifesindeyiz. Değişiklik olmazsa 7 Haziran 2015 tarihinde Milletvekili Genel Seçimleri yapılacaktır. Öncelikle yapılacak olan seçimlerin Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Ben Hüseyin Özharputlu; Afyonluyum, 1982 doğumluyum, evliyim ve iki çocuğum var. Halen Organize sanayi bölgesinde bulunan Rota Makine Firmasının işletmeciliğini yapıyorum. Seçimlere 137 gün kaldı. Allah ömür verirse bu sayılı günler çabuk gelip geçecek. Ülkemizin durumu Milliyetçi Hareket Partisi olarak bakıldığında ne yazık ki hiç de iç açıcı değil. Bir tarafta doğu ve güneydoğu bölgelerimizin ayrı telden çalma isteği, Bir tarafta bu isteği destekleyen hükümetin, tavrı ve akıl almaz tavizleri. Her tarafta hiç bitmeyen, gittikçe artan türlü türlü yolsuzluk olayları ve hepsinden önemlisi İktidar patisinden olmayan vatandaşın artık huzurlu, güvenli hayat sürememesi, ileriye dönük kariyer hedefleri yapamaması şahsım adınayıllardır beni çok olumsuz etkilemiştir.” dedi.
AFYON’U LAYIKIYLA TEMSİL EDECEĞİM
Afyonkarahisar’ı TBMM’de layıkıyla temsil edeceğini ifade eden Özharputlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “7 Haziran seçimlerinde mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP’den milletvekili olabilmek için demokratik hakkımı kullanarak, özgür iradem aday adayı olmama karar vermemi sağladı. Teşkilatımız destekler, halkımız teveccüh gösterirse, siyasi büyüklerimiz takdir eder, Yüce Mevla’m nasip ederse bu görevi hakkıyla yapacağıma inanıyorum. Afyonkarahisar’ı TBMM’de layıkıyla temsil edeceğime ve Afyonkarahisar’ın en unutulmaz, en çalışkan en başarılı siyasetçisi olacağıma yürekten inanıyorum. Afyonkarahisar’a dair çok ciddi heyecanlarım var. Kentimizin gelişimi noktasında içinde bulunduğu tembellikten kurtulması için büyük planlarım var.
Gençliğimin verdiği enerjiyi, planlı programlı çalışkanlığımı, başarma hırsımı ve arzularımı; hiçbir çıkar gözetmeden sorumluluk alıp, hizmet etmek gayesiyle vatandaşlık borcumu bir nebzede olsa ödeyebileceğime inanıyorum.”
YARIŞIN KAYBEDENİ OLMAYACAK
İlerleyen günlerde hedeflerini ve projelerini açıklayacağını vurgulayan Özharputlu, “Önümüzdeki seçimlerde genelde ülkemize, yerel de ise Afyonkarahisar’a hizmet etmek isteyen MHP içerisindeki güzide ve birbirinden donanımlı Milletvekili aday adayı arkadaşlarımızla beraber bir yarışa girdik. Bu yarışın kaybedeni elbette ki olmayacak. Fakat MHP kazanırsa ülkemiz kazanacak, Afyonkarahisar kazanacak, gençlerimiz kazanacak, çocuklarımız kazanacak. Bu kararımın ülkemize ve memleketimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hedeflediğim yolda beni cesaretlendiren ve yanımda olan, dava arkadaşlarıma, Afyonkarahisarlı hemşerilerime, eşim başta olmak üzere tüm aileme teşekkür ederim. İleri tarihte daha kapsamlı bir basın açıklaması yaparak bu konuda hedef ve projelerimden bahsetmeyi planlıyorum.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme