• Haberler
  • Genel
  • “Seçilirsem Afyonkarahisarspor için özel olarak çalışacağım”

“Seçilirsem Afyonkarahisarspor için özel olarak çalışacağım”

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olan Eskişehir Eski Valisi Afyonkarahisarlı Kadir Çalışıcı, seçilmesi halinde Eskişehirspor’a yaptığından çok daha fazlasını kendi memleketinin takımı olan Afyonkarahisarspor’a yapacağını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olan Kadir Çalışıcı seçilmesi halinde Afyonkarahisarspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Eskişehir Valisi olduğu dönemde Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıkmasında [&hellip]

"Seçilirsem Afyonkarahisarspor için özel olarak çalışacağım"

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olan Eskişehir Eski Valisi Afyonkarahisarlı Kadir Çalışıcı, seçilmesi halinde Eskişehirspor’a yaptığından çok daha fazlasını kendi memleketinin takımı olan Afyonkarahisarspor’a yapacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olan Kadir Çalışıcı seçilmesi halinde Afyonkarahisarspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Eskişehir Valisi olduğu dönemde Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıkmasında pay sahibi olan Kadir Çalışıcı, Afyonkarahisarspor’un da Eskişehirspor gibi iyi yerleri hak ettiğini ifade etti. Çalışıcı şöyle konuştu: “Afyonkarahisarspor memleketimizin, biricik takımı ama ihmal edildi. Bir ülkenin büyüklüğü, bir kentin büyüklüğü, spor takımlarının elde ettikleri derecelerle ölçülüyor. Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin bunu anlaması lazım. Maalesef spora bakış açımızda bir yanşlıklar var bizim. biliyorsunuz bugün futbol dünyada bir sektör. Barcelona kenti Afyonkarahisar kadar büyük değil ama Barcelona dünyada Barcelona takımının elde ettiği başarılardan dolayı her yerde tanınıyor. Her yıl milyonlarca insan Barcelona takımının maçlarını izlemek için buraya gidiyor” dedi.
“Afyonkarahisarspor’u marka yapmamız lazım”
Çalışıcı, Afyonkarahisarspor’un çok iyi yerlerde olması gerektiğinin altını çizerek konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Bizim, Afyonkarahisarspor’u marka yapmamız ve Türkiyenin en büyük takımlarından biri haline getirmemiz lazım. Eskişehirspor ile Afyonkarahisarspor’u kardeş takım yaptık. Bugün için Eskişehirspor Afyonkarahisarspor’un ağabey takımıdır. Ama inşallah bir gün Afyonkarahisarspor da Eskişehirspor’un olduğu noktaya gelecektir.”
“Afyonkarahisarspor
için özel olarak çalışacağım”
Kadir Çalışıcı, Afyonkarahisar’dan MHP Milletvekili aday adayı olduğunu ve milletvekili seçilmesi halinde Afyonkarahisarspor için özel olarak çalışmalar yapacağının sözünü verdi. Çalışıcı şöyle konuştu: “Biliyorsunuz Afyonkarahisarsporumuz bir zamanlar tamamen himayesiz kaldı. Şuan da tamamen himayeli değil. Belki bir iki insanın desteği ile yürüyor gibi ama maalesef kentten, belediyeden çok ciddi desteklerin olmadığını biliyorum. Bugün bu kenti yönetenler, bu kentin aktörleri Afyonkarahisarspor’u ciddi desteklerle yalnız bırakmamaları lazım. İnşallah eğer seçilirsem bunun için özel olarak çalışacağım.”
“Kimse yasalar el vermiyor,
takıma destek veremeyiz demesin”
Eskişehirspor’un bugünkü başarısında büyük pay sahibi olan Kadir Çalışıcı, Eskişehirspor’un Afyonkarahisarspor’un başarısı için yanında olacağını ifade etti. Ayrıca takıma yardımcı olmamak için yasaları öne sürenlerin boş konuştuklarını belirterek “Yasaların el verdiği noktalar elbette var. Gayriyasal hiç kimseden birşey istemedik istemeyiz de” şeklinde konuştu. Çalışıcı sözlerini şu sözlerle tamamladı: “Eskişehirspor, Afyonkarahisarspor için çok ciddi destekler verecektir. Hatta bunun için Eskişehirspor yöneticileri ‘bunu vaad edebiliriz’ diyorlar ama ben böyle birşey istemiyorum onlardan. Bu bir bilgi, samimiyet, inanç ve gayret meselesi. Takıma destek vermemek için kanunların arkasına saklanmak çok kolaydır. Yasalar el vermiyor diye birşey yok. Yasaların el verdiği birçok noktalar var. Gayriyasal kimseden bir şey istemeyiz. Ben onlara yasaların nereden el verdiğini göstereyim. Bana kimse maval okumasın. Ama bana şunu söylesin ‘ben yapmak istemiyorum ben Afyonkarahisarspor futbol takımını sevmiyorum yardım da etmek istemiyorum’ derse ben bunu anlarım. Yasaların arkasına saklanıpta ben bunu yapamıyorum demek topu taca atmaktır futbol diliyle.”

Bakmadan Geçme