• Haberler
  • Genel
  • 'Seçilirsek, sanayici ve esnaf kurultayı düzenleyeceğiz'

'Seçilirsek, sanayici ve esnaf kurultayı düzenleyeceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, 30 Mart'ta göreve gelmesi halinde, her yıl sanayici ve esnaf kurultayı düzenleyeceklerini belirtti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, İkinci Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Ecer, sanayi esnafının sorunlarını bildiğini, bu sorunlara çözümün CHP tarafından gündeme getirileceğini belirtti. Ecer, 'Bizler göreve geldiğimiz takdirde [&hellip]

“Seçilirsek, sanayici ve esnaf kurultayı düzenleyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, 30 Mart’ta göreve gelmesi halinde, her yıl sanayici ve esnaf kurultayı düzenleyeceklerini belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, İkinci Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Ecer, sanayi esnafının sorunlarını bildiğini, bu sorunlara çözümün CHP tarafından gündeme getirileceğini belirtti. Ecer, “Bizler göreve geldiğimiz takdirde Afyonumuzun üretim ve istihdam merkezlerinden olan sanayimizde, sanayicilerimizle sürekli beraber olacağız. Ekonomik ve Sosyal konseyler kurarak her yıl düzenli olarak kurultaylar düzenleyeceğiz. Meslek edindirme kurslarıyla, ara eleman sıkıntısının önüne geçeceğiz” dedi.
HAKSIZLIĞIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ
Ecer, İkinci Küçük Sanayi’nin canlandırılması için projeler ürettiklerini belirterek “Türkiye’de emek sektörüne çok bakıldığında, çalışana ucuz, çalıştırana pahalı bir sistemin mevcut olduğunu görmekteyiz. Burada büyük bir haksızlık söz konusu” ifadelerini kullandı.
Ecer, şöyle devam etti:
“Biz siyaseti bir iş ve meslek olarak yapmıyoruz. Bizim başarımızın arkasında yatan büyük güç halkımızla birlikte iç içe olmamızdır, ekip olmamızdır. Halkımızın hizmetkarı olarak ben ve oluşturacağımız güçlü ekibim, hemşehrilerime nasıl daha iyi bir yaşam standardı sunabiliriz diye sürekli kafa yoruyoruz. Biz bu kutlu yola ‘halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışıyla çıktık. Bizim halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Bunun için Afyonkarahisar halkıyla sık sık bir araya geliyoruz , hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyip nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleyerek en iyi hizmet kalitesini sunmak için, belediyecilik anlayışımızla farkımızı ortaya koyacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme