• Haberler
  • Genel
  • Seçilenler A Takım'a geçecek – Kocatepe Gazetesi

Seçilenler A Takım'a geçecek – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı A Takım Koçu Burak Hascan ve Altyapılardan Sorumlu Antrenör Ömer Faruk Pınar, altyapıdaki gençlerle çalışmalara başladı. Teknik heyet çalışmalar sonucunda A takıma takviye olacak gençleri belirleyecek. Çalışmalarda gençlere katkı yapacak olan Teknik heyet takıma alınacak oyuncuları ciddi manada test edecek. Afyon Belediye'nin [&hellip]

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı A Takım Koçu Burak Hascan ve Altyapılardan Sorumlu Antrenör Ömer Faruk Pınar, altyapıdaki gençlerle çalışmalara başladı. Teknik heyet; çalışmalar sonucunda A takıma takviye olacak gençleri belirleyecek. Çalışmalarda gençlere katkı yapacak olan Teknik heyet takıma alınacak oyuncuları ciddi manada test edecek. Afyon Belediye’nin yaptığı ilk antrenmanı Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Murat Öner ile Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yılmaz da ziyaret etti.
Antrenman sonrasında Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımından yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:
“Yeni sezona kendi altyapımızda oynayan Afyonkarahisarlı gençlerle antrenmanlara başladık. Baş Antrenör Burak Hascan, Yardımcı Antrenör ve Altyapılar sorumlusu Ömer Faruk Pınar gözetiminde başlayan antrenmanda teknik çalışmalar yapıldı. İki hafta sürecek antrenman sonucunda 1. Lig’de mücadele edecek A takımımıza genç Efelerimizden de takviye yapmayı hedefliyoruz. Antrenmanı Kulüp Başkanımız Murat Öner ve Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Yılmaz ziyaret ederek genç Efelerimize başarılar diledi.”

Bakmadan Geçme