Seçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra Açık

Afyonkarahisar Belediyesi'nin CHP'li Belediye Meclis üyesi Derya Palalı'nın seçim sürecinde tesettürlü, seçimden sonra ise tesettürsüz oluşu yadırganıyor.

CHP’nin Afyonkarahisar Belediyesi Meclisi üyelerinden Derya Palalı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ekibinde yer aldı. Başkan Köksal ile çocukluk arkadaşı olduğu bilinen Derya Palalı CHP’nin seçim çalışmalarında büyük çaba gösterdi.
CHP’nin seçim çalışmaları süresince başı kapalı ve tesettürlü hali ile Afyonkarahisarlılar’dan oy isteyen ve CHP için çalışan Derya Palalı, seçimlerin hemen ardından tesettürlü yaşam tarzından vaz geçti. 
Seçim sürecine girilmeden önce de başı açık bir tarzı benimsediği bilinen Derya Palalı’nın tesettürlü yaşam tarzını sadece seçim dönemi için mi tercih ettiği merak edilmeye başlandı.
CHP’li Belediye Meclis üyesi Derya Palalı’nın bu tutumu pek çok Afyonkarahisarlı tarafından yadırganarak karşılanıyor.
Derya Palalı’nın bu tutumu ile ilgili yapılan sorumlarda insanların yaşam tarzları ve tercihleri noktasında herkesin serbest olduğuna, tercihlerinden dolayı kimsenin suçlanamayacağına işaret edilirken, “Ancak insanların tercihleri sadece seçim zamanında değişirse durum başka. Siz insanlardan oy isterken başka türlü, seçimler bittikten sonra başka türlü tercihlerde bulunursanız bu durumun sorgulanmasını da normal karşılamak gerekir” yorumunda bulunuluyor.
Özellikle CHP’nin Türkiye genelinde muhafazakar insanları etkilemeye yönelik bu tür tutumlarının bir çok kez gündeme geldiğine dikkat çeken vatandaşlar, “İnsanlar istediği yaşam tarzını benimseyebilir. Kimse kimsenin inancından sorumlu değil. Ama siyaseten insanları etkilemeye yönelik bir tutum takınılırsa buna tepki gösterenlere de hak vermek gerekir” diyerek görüşlerini belirtiyorlar.
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Derya Palalı’nın seçimden önceki muhafazakar yaşam tarzı ile seçim sonrası tercih ettiği yaşam tarzı arasındaki fark, “Siyasi istismar mı?” sorusunu gündemde tutuyor.

 

Seçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra AçıkSeçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra AçıkSeçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra AçıkSeçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra AçıkSeçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra AçıkSeçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra AçıkSeçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra AçıkSeçilene Kadar Kapalı. Seçildikten Sonra Açık

 

Bakmadan Geçme