• Haberler
  • Spor
  • Seçilen öğrenciler branş eğitimi alacak

Seçilen öğrenciler branş eğitimi alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde 'Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi' ile 3 sınıf öğrencilerine yönelik yetenek taraması testleri yapıldı. 15 Mayıs 2018 ile 8 Haziran 2018 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da yapılan tarama sonuçlarında 467 öğrenci seçildi.Seçilen öğrencilere yönelik branş gelişimini içeren sportif eğitimler 9 Temmuz'da başlayacak. [&hellip]

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde “Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi” ile 3 sınıf öğrencilerine yönelik yetenek taraması testleri yapıldı. 15 Mayıs 2018 ile 8 Haziran 2018 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan tarama sonuçlarında 467 öğrenci seçildi.
Seçilen öğrencilere yönelik branş gelişimini içeren sportif eğitimler 9 Temmuz’da başlayacak. Öğrenciler Futbol, Tenis, Voleybol, Tekvando, Eskrim, Cimnastik, Badminton, Basketbol, Karate, Masa Tenisi, Hentbol, Güreş ve Atletizm olmak üzere 14 branştan oluşan eğitimlere 5 grup halinde girecek.

Bakmadan Geçme