• Haberler
  • Siyaset
  • 'Seçilen başkan diğer adayların projesini değerlendirmeli'

'Seçilen başkan diğer adayların projesini değerlendirmeli'

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, AFSİAD'ı ziyaret etti. MHP'lileri AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu'nun yanı sıra derneğin yönetim Kurulu Üyeleri Metin İplikçioğlu ve Kamil Avyalı karşıladı.'ŞEHRE HİZMETETMEK İSTİYORUZ'Burada konuşan Çetinkaya, şehre hizmet etmek için göreve talip olduğunu söyleyerek, 'Afyonkarahisar'ın önemli sivil toplum örgütlerinden AFSİAD'a yapmış olduğumuz ziyareti kabul ettiğinizden dolayı teşekkür [&hellip]

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, AFSİAD’ı ziyaret etti. MHP’lileri AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu’nun yanı sıra derneğin yönetim Kurulu Üyeleri Metin İplikçioğlu ve Kamil Avyalı karşıladı.
“ŞEHRE HİZMET
ETMEK İSTİYORUZ”
Burada konuşan Çetinkaya, şehre hizmet etmek için göreve talip olduğunu söyleyerek, ”Afyonkarahisar’ın önemli sivil toplum örgütlerinden AFSİAD’a yapmış olduğumuz ziyareti kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ederim. Yerel seçimlerde şehrimizi yönetmeye ve beraber hareket etmeye talip oldum. Bu güne kadar yapılan başarılı çalışmaları kutluyoruz, bugünden sonra da devamlılık esası ile daha da güzel projeleri hep birlikte yapmaya gayret edeceğimiz bu seçim sürecinin memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. AFSİAD çatısı altında bulunan değerli üyelerinizin ülkemizin kalkınmasında memleketimizin gelişmesinde göstermiş olduğu gayretlere de ayrıca teşekkür ederim.” dedi.
“HER ADAY MEMLEKET
İÇİN EMEK HARCIYOR”
AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise, her adayın memleketin kalkınması için proje ürettiğini bu yüzden seçilen kişinin bu projelerinin değerlendirmesi gerektiğini vurgulayarak, “Derneğimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Belediye başkan adaylarımızın projeleri seçimden sonra halkımızın seçtiği belediye başkanı tarafından tamamının değerlendireceğini ümit ediyoruz. Çünkü bir başkanımız seçildiğinde diğer adayların da ortaya koymuş olduğu projeler bu memleketimizin kalkınması için çaba sarf edilmiş, emek harcanmış projelerdir. Dolayısı ile şehrimize değer katacak tüm emeklerin değer göreceği, şehrimizin tamamının beraberlik içerisinde yerel seçim sürecinin yaşanmasını, öncelikle şehrimize, bölgemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” diye konuştu.
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme