Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Seçileceklerle seçeceklerin niyeti – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 21 Eylül 2015 Pazartesi 03:00:00
  Ortak payda vatan. Hemen herkes ay yıldızlı bayrağın sonsuza dek bağımsız dalgalanmasını, ezan-ı Muhammedi’nin dinmemesini, huzur ve barış içinde yaşamayı istiyor.
Olması gereken, beklenen ve korunması gereken değerlerimiz bunlar. Ama bu beklenti ve taleplerde ne kadar samimiyiz? İş lafa gelince gel geç gazla Viyana kapılarına kadar ilerlemek mümkün. Peki sohbet, konuşma, diyalog bittikten sonra değişen atmosfer sonrası aynı hissiyat ve düşünce niye korunamıyor.
Ameller niyetlere göre. Öyleyse ya kişilerde ya da kişilerin niyetinde bir kısa devre sözkonusu. Dil ile kalp başka söylüyor çoğu zaman.
Genel ve yerel seçimlerde klişeleşen tavır ve sloganlar hizmet ve hizmet aşkı. Herkes hizmetkar olmaya talip amma ortada kaliteli bir hizmet bulmak çok güç. Benim adım, bizden olanlar ve olmayanlar ayrımının derince hissedildiği heyecanların yitirildiği bir ortamda genel seçime doğru gidiliyor.
1 Kasım Milletvekili Erken Genel Seçimleri için aynı sahneye aynı aktörler çıktılar. Ortak paydaları yine vatan, millet, bayrak, din. Sözün özü seçilecekler ile seçeceklerin niyetlerinin örtüşmeyeceği bir seçimin sonucunun hayırlı olacağı kanaatinde değiliz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER