“Secdedaş”a yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Kanal 3 Ana Haber Bülteni’nde “Secdedaş” isimli kitabını tanıttıktan sonra evlilik teklifinde bulunan Kanal 3 Ana Haber Spikeri ve gazeteci Nail Azbay, Sinada Kitapevi’ndeki imza gününe katıldı. “Çırağın Kalemi” ve “Secdedaş” isimli kitapları bulunan Nail Azbay’ın imza gününe Afyonkarahisarlılar yoğun ilgi gösterdi. İmza günü hakkında açıklama yapan Nail Azbay, “Bu an benim için çok önemli. [&hellip]

Kanal 3 Ana Haber Bülteni’nde “Secdedaş” isimli kitabını tanıttıktan sonra evlilik teklifinde bulunan Kanal 3 Ana Haber Spikeri ve gazeteci Nail Azbay, Sinada Kitapevi’ndeki imza gününe katıldı. “Çırağın Kalemi” ve “Secdedaş” isimli kitapları bulunan Nail Azbay’ın imza gününe Afyonkarahisarlılar yoğun ilgi gösterdi. İmza günü hakkında açıklama yapan Nail Azbay, “Bu an benim için çok önemli. Bir imza gününden ziyade Secdedaşlar’ın buluşması, muhabbet etmesi ve kitapla ilgili birkaç kelâmın paylaşılması olarak gördüğüm bugünde beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum. Kitapta da dediğimiz gibi, en büyük devrim, sevdiceğimizle kıldığımız 2 rekat namazda gizlidir” dedi.
İSTANBUL’DA TÜYAP,
AFYONKARAHİSAR’DA SİNADA
Öte yandan, Sinada Kitapevi Afyonkarahisar’da önemli bir işlevi yerine getirdi. İstanbul’da devam eden TÜYAP Kitap Fuarı’nın olduğu zaman diliminde Sinada Kitapevi de “Yazar-Okur Buluşması” adı altında etkinliklere imza atarak kültür faaliyeti gerçekleştirdi. Gazeteci Nail Azbay ile başlayan “Yazar-Okur Buluşması”, bu ay ve gelecek ay devam edecek.
>> Murat ARISOY’un Haberi

“Basına ve gazetecilere sahip çıkacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Kemal Demirkırkan, Kanal3 Anahaber spikeri Nail Azbay’ın yeni kitabı için düzenlediği imza gününe katıldı. Demirkırkan, basına ve gazetecilere sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi

Kanal3 Anahaber spikeri Nail Azbay’ın yeni kitabı Secdedaş’ın imza gününe katılan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Azbay’dan imzalı kitabını alırken, genç yazara Cumhuriyet Gazetesi hediye etti.
CUMHURİYETE
SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
CHP olarak basına ve gazetecilere sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Demirkırkan, “Yıllarca FÖTÖ terör örgütünü deşifre etmeye çalışan Cumhuriyet Gazetesi yazarlarının ve yönetim kurulu üyelerine yapılan haksız ve hukuksuz uygulamaya ilk günden beri karşı çıkıyoruz. Cumhuriyet Gazetesi’ne yönelik operasyonun hukuki olmadığını, bunun siyasi bir operasyon olduğunu, muhalifleri ve basını sindirmeye yönelik bir adım olduğunu ifade ediyoruz. Her darbe sonrasında en çok bedel ödeyen Cumhuriyet Gazetesi’nin baskılarla ve korkutularak susturulması mümkün değildir. Özgür basın susturulamaz. Biz Cumhuriyet’e sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme