Sebzeciler Odası, Erdoğan’a destek verecek

Afyonkarahisar Sebze ve Meyveciler Esnafı Odası, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden Sebze ve Meyveciler Esnafı Odası Başkanı Ergül Aykın, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi. Oda Başkanı Ergül Aykın, '12 yıllık AK Parti iktidarında sağlıktan ulaşıma, eğitimden [&hellip]

Sebzeciler Odası, Erdoğan'a destek verecek

Afyonkarahisar Sebze ve Meyveciler Esnafı Odası, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Sebze ve Meyveciler Esnafı Odası Başkanı Ergül Aykın, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi.
Oda Başkanı Ergül Aykın, “12 yıllık AK Parti iktidarında sağlıktan ulaşıma, eğitimden ekonomiye kadar birçok alanda önemli hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Türkiye’nin bu ilerleyişinin baş mimari Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milli İrade ve Milli Güç sloganıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giren Başbakanımızın bu alanda da başarılı olacağına inanıyoruz. Bu yüzden tercihimizi Başbakanımızdan yana kullanacağımızı açıklıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme