Şebnem Bozoklu Boşandı Mı?

Emre İzel'den boşanan Şebnem Bozoklu 2. Evliliğini yaptı. İnternette en çok araştırılanlar arasında Şebnem Bozoklu boşandı mı? Sorusu yer alıyor. Peki ,Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu boşandı mı?

Çoçuk düşünür müsünüz? Sorusuna samimi bir şekilde yanıt veren Bozoklu’dan yine açıklamalar geldi. Bakın Şebnem Bozoklu neler söyledi. Şebnem Bozoklu boşandı mı? tüm soruların yanıtı haberimizde…

ŞEBNEM BOZOKLU BOŞANDI MI?

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, ilk evliliğini yaptığı Emre İzel ile neden ayrıldığını şu sözlerle açıkladı: “2009’da, ‘Canım Ailem’ döneminde tanışmıştık. Tanıştık, sevgili olduk, sonrasında evlendik. Çok da güzel bir evlilik yaşadım. Mutlu olduğum bir beraberlikti. Ama 7 yılın sonunda artık eskisi gibi hissetmediğimizi anladık, bunu açıkça birbirimize söyledik, boşandık.’’ İfadelerini kullandı. Daha Sonra ikinci evliliğini gazeteci Kanat Atkaya ile yapan Bozoklu, beraber olmalarının bir mucize olduğuna değindi. Ortaokul yıllarında Atkaya’ya platonik olarak aşk yaşadığını söyleyen Bozoklu; oyuncu “Kanat ortaokulda platonik aşkımdı. Bu platonik aşk yıllarca sürdü ve onca yıl kendisini hiç görmedim. Bundan 1 sene 1 ay önce tanıştık, o günden sonra hiç ayrılmadık. Kaç kişi büyüdüğünde ortaokuldaki platonik aşkı ile birlikte olur ki? Benim mucizem de bu işte” ifadelerini kullandı. Son olarak ise Bozoklu, çocuk yapmayı hiç düşünmüyorum dedi.

Bakmadan Geçme