Şebekedeki arıza şehri susuz bıraktı

Cumartesi günü Afyonkarahisar merkezinde yaşanan 2 ayrı arıza nedeniyle şehir merkezi susuz kaldı. Vatandaşlar çalışmaların uzaması ve susuzluğa tepki gösterdi Afyonkarahisar şehir merkezinin büyük bir bölümünü susuz bırakan Cumartesi günkü su kesintisi vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından cumartesi günü internet aracılığıyla yapılan duyurularda 'Arıza nedeniyle bugün saat 13:00'a kadar Cumhuriyet, Marulcu, Dumlupınar, [&hellip]

Cumartesi günü Afyonkarahisar merkezinde yaşanan 2 ayrı arıza nedeniyle şehir merkezi susuz kaldı. Vatandaşlar çalışmaların uzaması ve susuzluğa tepki gösterdi

Afyonkarahisar şehir merkezinin büyük bir bölümünü susuz bırakan Cumartesi günkü su kesintisi vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından cumartesi günü internet aracılığıyla yapılan duyurularda
“Arıza nedeniyle bugün saat 13:00’a kadar Cumhuriyet, Marulcu, Dumlupınar, Dervişpaşa, Karaman, Mecidiye, Yarenler, Yunus Emre, Hasan Karaağaç, Kayadibi, Kasımpaşa, Hattatkarahisar, Karşıyaka mahalleleri ile ve Organize Sanayi Bölgesine su verilemeyecektir. Halkımıza duyurulur.” denildi.
Cumartesi günü sabah erken saatlerde bir çok mahallede ani su kesintisi yaşandı. Saat 13.00’ü geçtikten sonra vatandaşların tepkileri özellikle sosyal medya aracılığıyla yükselmeye başladı. Gazeteniz Kocatepe’yi de arayan bir çok hemşehrimiz arıza ve suların ne zaman geleceğiyle ilgili bilgi almaya çalıştılar. Afyonkarahisar Belediyesi’nin su arıza ile ilgili telefonlarına ulaşmaya çalıştıklarını belirten bazı vatandaşlar telefonlara ulaşamadığını belirtirken, telefona ulaşmayı başaranlar ise tatmin edici cevap alamadıklarından yakındılar.
İmaret Camii arkasındaki çalışmalar saat 14.00 sıralarında tamamlanıp şebekeye yeniden su verilirken yeni bir arıza daha yaşandığını belirten Belediye yöneticileri, basın ve sosyal medya aracılığıyla yeni bir açıklama yaparak ekiplerin tüm güçleriyle çalıştığını, ikinci arızanın da en kısa sürede giderilmeye çalışılacağını bildirdiler.
Afyon Belediyesi’nden yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi:
“11.09.2021 Cumartesi günü altyapının yoğun olduğu, iki farklı noktada su arızası meydana gelmiştir. Arızalar nedeniyle maalesef bazı mahallelerimizde plansız su kesintisi yaşandığı herkesin malumudur. Zor şartlar altında arıza giderilerek sularımız kullanıma sunulmuştur. Ekiplerimizin bu süreçte canla başla mücadele ettiğinin bilinmesini ister. Gün boyu yaşanan su kesintisinden dolayı tüm vatandaşlarımıza anlayışları ve sabırları için teşekkür ederiz.”
Şehir merkezine saat 21.00 itibariyle su verilebilirken, bu durum vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Özellikle duyuru, iletişim ve kriz yönetimi konusunda Belediye yetkililerinin daha dikkatli çalışma yürütmeleri gerektiğine dikkat çekildi.>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme