'Sayısız Projeye İmza Attık'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti'nin vatandaşa en iyi hizmeti götürmek için projelere imza attığını kaydetti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, yoğun çalışma temposuna Afyonkarahisar’ı daha da ileriye taşımak adına hemşehrileriyle buluşarak, kamu kurumlarını ziyaret ederek ve talepleri yerinde dinleyerek devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, sabahın ilk saatlerinden itibaren ziyaretlerine başlarken ilk ziyareti Orman İşletme Müdürlüğü’ne ve akabinde de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Başkan Şahin’e AK Parti teşkilat mensupları da eşlik ettiler. 

'Sayısız Projeye İmza Attık'

ORMAN KAHRAMANLARINA ZİYARET

Orman İşletme Müdürü Mutlu Tepe ve ekibini, Çakırköy’deki Kocatepe Yangın Ekip Binası'nda günün ilk ziyaretini gerçekleştiren Şahin, yangınlarla mücadelede kritik bir öneme sahip orman araçlarının tamir ve tadilatında önemli bir merkez olan bu işletmede, orman yangınlarına karşı büyük bir fedakârlıkla çalışan kahramanlarla sohbet etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, “Bugün teşkilat mensuplarımızla birlikte orman yangınlarıyla mücadele eden kahraman personelleri ziyaret ettik. Emeğini yerinde gördüğümüz İşletme Müdürlüğü personellerine fedakâr çalışmaları dolayısıyla bir kez daha teşekkür ediyorum. Gizli kahramanlarımız, ormanlarımızı koruma noktasında büyük bir görev üstleniyorlar” dedi.

'Sayısız Projeye İmza Attık'

YARALI VATANDAŞLARA MORAL

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, programının devamında, Çay ilçesinde yaşanan trafik kazasında yaralanan vatandaşları Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek devam etti. Yaralıların sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Başkan Şahin, kazazedelere geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Şahin, yaralı vatandaşların aileleriyle de bir araya gelerek, onlara moral verdi ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Akabinde ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ve hastane yönetimini ziyaret eden Başkan Şahin, sağlık çalışanlarının üstün gayretleri için teşekkür ederek, sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi için AK Parti hükümeti olarak gereken her türlü hizmeti sürdüreceklerini ifade etti.

'Sayısız Projeye İmza Attık'

“AFYON’A HİZMETE DEVAM”

Şahin, hastane ziyaretinde ise şu ifadeleri kullandı: “Trafik kazasında yaralanan hemşehrilerimizi ziyaret ettik, ailelerimize sabırlar diledik. Sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde yaralılarımız hızla toparlanacağına hiç şüphemiz yok. Bizler, vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, olmayada devam edeceğiz. Bu vesile ile yaralılara acil şifalar diliyorum; sağlık hizmetlerinin daha da güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Son 23 yılda AK Parti sayesinde sağlık hizmetlerinde büyük bir devrim yaşadık. Hastanelerimizin modernizasyonu, sağlık altyapısının güçlenmesi ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmalarıyla hemşehrilerimizin en iyi hizmeti alması gayesiyle sayısız projeye imza attık. Gelinen bu noktanın daha da ileriye taşınması adına nice güzel hizmetler bizleri bekliyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletvekillerimiz ve bakanlarımızla Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize daha güçlü adımlarla hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme