• Haberler
  • Genel
  • “Sayın Valimiz’e teşekkür ediyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Sayın Valimiz’e teşekkür ediyoruz” – Kocatepe Gazetesi

İHH İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ertürk, “Temsilcilik dönemimizde bizim faaliyetlerimize destekte bulunan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Sayın Valimizin ayrılması bizleri derinden üzmektedir. İnanıyoruz ki bizlere gösterdiği ilgi ve alakayı yeni görev [&hellip]

"Sayın Valimiz'e teşekkür ediyoruz"

İHH İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ertürk, “Temsilcilik dönemimizde bizim faaliyetlerimize destekte bulunan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Sayın Valimizin ayrılması bizleri derinden üzmektedir. İnanıyoruz ki bizlere gösterdiği ilgi ve alakayı yeni görev yeri Ordu ilinde de bizim gibi yardım kuruluşlarına göstereceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle yeni görev yeri olan Ordu’da çalışmalarında başarılar dilerken, yolu açık olsun temennisinde bulunuyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme