• Haberler
  • Gündem
  • Sayın Prefabrik'ten Kızılay'a bağış – Kocatepe Gazetesi

Sayın Prefabrik'ten Kızılay'a bağış – Kocatepe Gazetesi

Prefabrik, beton, parke, bordür ve mermer alanında faaliyet yürüten Afyonkarahisar'ın önemli markalarından olan Sayın Firması'nın yetkilileri ve çalışanları kan bağışında bulundu. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi olan Kadir Sayın ve Şirket Genel Müdürü Emin Şengün ile çalışan personeller kan bağışında bulundu.'SOSYAL SORUMLULUĞUMUZUYERİNE GETİRECEĞİZ'Kan bağışı hakkında konuşan Kadir Sayın, firma olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her [&hellip]

Prefabrik, beton, parke, bordür ve mermer alanında faaliyet yürüten Afyonkarahisar’ın önemli markalarından olan Sayın Firması’nın yetkilileri ve çalışanları kan bağışında bulundu. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi olan Kadir Sayın ve Şirket Genel Müdürü Emin Şengün ile çalışan personeller kan bağışında bulundu.
“SOSYAL SORUMLULUĞUMUZU
YERİNE GETİRECEĞİZ”
Kan bağışı hakkında konuşan Kadir Sayın, firma olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacaklarını ifade ederek şöyle konuştu:
“İnsan vücudu için en önemli unsur kandır ve bunun tek kaynağı da insandır. Kan verme organ bağışı kadar önemli. Toplum olarak kan bağışı konusunda duyarlı olmak zorundayız. Kan bağışında bulunarak, insanların hayatını kurtarabiliriz. Kan verip bir hayat kurtarmanın manevi değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bu konuda farkındalık oluşturmak için Kızılay ile güzel bir işbirliği yaparak, kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. Sayın A.Ş olarak insan hayatına büyük fayda sağlayan sosyal sorumluluk projemize devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme