• Haberler
  • Genel
  • 'Sayın Müdür, suç işledi' – Kocatepe Gazetesi

'Sayın Müdür, suç işledi' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’e tepki gösterdi. Kumartaşlı, teröristler için ağlanması gerektiğini savunan Güven’in şehit annelerini ve gazileri üzdüğünü söyledi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in gazetecilere yapmış [&hellip]

“Sayın Müdür, suç işledi”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’e tepki gösterdi. Kumartaşlı, teröristler için ağlanması gerektiğini savunan Güven’in şehit annelerini ve gazileri üzdüğünü söyledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in gazetecilere yapmış olduğu açıklamada “dağda bir terörist öldürünce ben ağlıyorum, teröristler öldürülünce ağlamayan insan değildir” ifadesine tepki gösterdi.
Kumartaşlı, “Bir polis müdürü ve bir kanun adamı olarak kendisi de eminiz kanunumuzda yer alan Türk Ceza Kanunu’nun terörle ilgili maddelerini biliyordur. Teröristi öven Sayın Müdür’ün kanunumuzda yer alan ve işlediği suçun cezasını hatırlatmak istiyoruz. Bu tür açıklamaları yapmak siyasilerin işidir. Bürokratların işi terörle mücadele etmek teröristi bulmak imha etmek öldürmektir” dedi.
HÜKÜMET VE ANAMUHALEFTE ELEŞTİRİ
Kumartaşlı, şöyle devam etti: “Bu süreçte Ana Muhalefet Partisi’ne müdürün açıklamasına destek verdiği için tepkimizi gösteriyor ve kınıyoruz, aynı şekilde muhalefet partisine net tavrından, tepkisinden dolayı teşekkür ediyoruz, hükümetimizin ise tavrının bu durumda ne olduğunu anlamış değiliz. Sayın Bülent Arınç destek verdi, tepkiyi görmek için sonrasında tepkiyi görünce Başbakanımız aksi yönde bir açıklama yaptı. Başbakanımızın dün grup toplantısında yapmış olduğu açıklama bizleri tatmin etmedi keşke Sayın Arınç açıklama yapmasaydı.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme