Savunma Sanayi'ne Bağış Yap, İşyerini Al

Sosyal medya platformu X'te, Afyonkarahisar ile ilgili dikkat çekici bir paylaşım yapıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan Savunma Sanayii İle İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile limiti 100 bin TL’yi aşan kredi kartı kullanıcılarından her yıl 750 TL katkı payı alınarak Savunma Sanayii Fonu’na devredilecek. 

Bu kanun teklifi tartışmalara neden olurken, Türkiye’nin içinde bulunduğu konum dolayısıyla savunma sanayiinin güçlendirilmesi gerektiğini belirtenler ile vatandaşın ağır vergi yükü altında ezildiğini dile getirenler sosyal medyada kendi fikirlerini paylaşıyor. 750 TL’lik katkı payı alınması tartışmalarına Afyonkarahisar’dan farklı bir yaklaşım geldi. 

Savunma Sanayi'ne Bağış Yap, İşyerini Al

Sosyal medya platformu X’te, Hasan Yazmen isimli kullanıcı, çarpıcı bir teklifle takipçilerine seslendi. Hasan Yazmen, “Afyonkarahisar-Ankara Yolu Akçin Mahallesi girişinde bulanan FSM İş Merkezi’nden B Blok’tan bir işyeri, TSK Savunma Sanayi Fonu’na 7,5 milyon bedeli bağış karşılığında satılıktır. Paylaşım yaparak hayra vesile olursanız sevinirim” dedi. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya da bu ilanı tekrar paylaşarak Hasan Yazmen’e destek oldu.

 

  

Bakmadan Geçme