• Haberler
  • Spor
  • Satranç ustaları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Satranç ustaları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası 29-30 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksi Satranç salonunda yapıldı. Başhakem Murat Kutlu yönetiminde yapılan turnuvaya Genel (Açık) kategoride 20, küçüklerde 10 ve miniklerde 5 sporcu olmak üzere toplamda 35 sporcu katıldı.5 tur İsviçre sistemi üzerinden oynanan turnuvada Genel kategoride Furkan Ünal birinci, Ali Karakaya ikinci ve Uğur Okay üçüncü olurken, [&hellip]

Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası 29-30 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksi Satranç salonunda yapıldı. Başhakem Murat Kutlu yönetiminde yapılan turnuvaya Genel (Açık) kategoride 20, küçüklerde 10 ve miniklerde 5 sporcu olmak üzere toplamda 35 sporcu katıldı.
5 tur İsviçre sistemi üzerinden oynanan turnuvada; Genel kategoride Furkan Ünal birinci, Ali Karakaya ikinci ve Uğur Okay üçüncü olurken, küçüklerde Alperen Uysal birinci, Taylan Özgür Altun ikinci ve Ahmet Emin Duman üçüncü oldu. 5 sporcunun katıldığı minikler kategorisinde de Zekican Hatipoğlu turnuvayı birinci olarak tamamladı.
Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’nda 3 kategoride de dereceye giren sporcular Satranç İl Temsilciliği tarafından ödüllendirildi. (Kocatepe Haber Merkezi) 

Bakmadan Geçme