• Haberler
  • Genel
  • Satranç Turnuvasına büyük ilgi – Kocatepe Gazetesi

Satranç Turnuvasına büyük ilgi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen ‘Dostluk Satranç Turnuvası’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Polis teşkilatının 165. yıl kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ‘dostluk satranç turnuvası’ düzenlendi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından organize edilen ve Polis Meslek Yüksek Okulu [&hellip]

Satranç Turnuvasına büyük ilgi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen ‘Dostluk Satranç Turnuvası’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Polis teşkilatının 165. yıl kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ‘dostluk satranç turnuvası’ düzenlendi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından organize edilen ve Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen ‘Dostluk Satranç Turnuvası’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. PMYO Atatürk Konferans salonunda Polis teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘dostluk satranç turnuvası’na 450 kişi katıldı. Düzenlenen satranç turnuvasında minikler, yıldızlar ve gençler olarak 3 ayrı kategori yer alıyor. Düzenlenen satranç turnuvasının amacının ‘polis halk’ iş birliğini artırmak olduğunu söyleyen Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Komiser Yardımcısı Ebru Topbaş, etkinliğe katılımın yoğun olmasının sevindirici olduğunu dile getirdi. Sosyal etkinlikler kapsamında polis teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla böyle bir satranç turnuvası düzenlemeyi uygun görüldüğünü anlatan Komiser Yardımcısı Topbaş, bu tür aktivitelerin polis ile vatandaş arasındaki bağı güçlendirdiği ifade etti. Topbaş, Turnuvada birinci gelenlere çeyrek altın, ikincilere saat, üçüncü gelenlere gömlek ile 4, 5 ve 6. gelenlere de satranç takımı hediye edileceğini belirterek, turnuvanın gün boyu süreceğini söyledi.

Bakmadan Geçme