• Haberler
  • Genel
  • Satranç turnuvası sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Satranç turnuvası sona erdi – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Kaymakamlığı'nın düzenlediği satranç turnuvası 5-6 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi İscehisar Kaymakamlığı Satranç Turnuvası, Başhakem Hakem Kadir Kargı başkanlığında İscehisar Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü'nde yapıldı. Açılış hamlesini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Arıkoğlu yaptı. 5-6 Nisan tarihlerinde küçükler, yıldızlar ve genel kategorilerde yapılan turnuvaya toplam 143 sporcu katıldı. Turnuva 6 Nisan tarihinde saat 18.30'da yapılan [&hellip]

Satranç turnuvası sona erdi

İscehisar Kaymakamlığı’nın düzenlediği satranç turnuvası 5-6 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi

İscehisar Kaymakamlığı Satranç Turnuvası, Başhakem Hakem Kadir Kargı başkanlığında İscehisar Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’nde yapıldı.
Açılış hamlesini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Arıkoğlu yaptı. 5-6 Nisan tarihlerinde küçükler, yıldızlar ve genel kategorilerde yapılan turnuvaya toplam 143 sporcu katıldı. Turnuva 6 Nisan tarihinde saat 18.30’da yapılan ödül töreniyle sona erdi.
Turnuvaya önceki yıllara oranla ilgi yüksekti. İl dışından önemli sayıda sporcunun katıldığı turnuva adeta ulusal çapta bir organizasyon halinde yapıldı. 5 Nisan Cumartesi günü 1., 2. ve 3. turlar, 6 Nisan Pazar günü 4., 5. ve 6. turlar yapıldı. Tüzükte belirtildiği üzere kategorilerinde dereceye giren sporcuların küçük ve yıldız 1’incilerine tablet 2’ncilerine çeyrek altın 3’üncülerine ise Jenga Denge Oyunu verildi. Turnuvanın en küçük sporcusuna da Jenga Denge Oyunu, verildi.
Ayrıca kategorilerinde ilk 3 dereceye girenlere madalya ve turnuvayı tamamlayan tüm sporculara katılım belgesi verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme