Satış ve Pazarlama Seminerleri ilgi görüyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği'nin (AKSAM) düzenlediği Pazarlama ve Satış Seminerleri yoğun ilgi görüyor Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği Ahi Evran Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'nde düzenlediği Pazarlama ve Satış Seminerleri'nde Afyon Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel ve Şehir Işıkları Açıkhava Reklam Satış Müdürü Eren Gökyer eğitim veriyor.ZAMANI [&hellip]

Satış ve Pazarlama Seminerleri ilgi görüyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nin (AKSAM) düzenlediği Pazarlama ve Satış Seminerleri yoğun ilgi görüyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği Ahi Evran Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde düzenlediği Pazarlama ve Satış Seminerleri’nde Afyon Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel ve Şehir Işıkları Açıkhava Reklam Satış Müdürü Eren Gökyer eğitim veriyor.
ZAMANI NASIL KULLANALIM?
Eğitimlerde konuşan Eren Gökyer, Zaman Yönetimi’nin önemine dikkat çekti. İş ve özel hayatta çok önemli olan “Zaman” kavramını en etkin biçimde ve verimli kullanımına yönelik anahtar tavsiyelerin bulunduğu eğitim, katılımcıların da katkılarıyla soru-cevap şeklinde devam etti. Eğitim sonrasında Şehir Işıkları Açıkhava Reklam Satış Müdürü Eren Gökyer, katılımcıların sorularını cevapladı.
LİDER KİMDİR?
Afyon Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel de “Liderlik ve Etkin Yönetim” konulu eğitimiyle katılımcıları bilgilendirdi. Türker Göksel verdiği eğitimde, “Lider Kimdir?” Sorusunun cevaplarını katılımcılarla paylaşırken aynı zaman da verdiği ulusal ve uluslar arası yaşanmış örneklerle ve eğlenceli sunum tarzıyla eğitimi tamamladı. Seminerden hemen sonra Türker Göksel, AKSAM yayınlarından çıkan “Seçkiler” isimli son kitabını seminer katılımcıları için imzaladı.
OKUL, SEMİNERLER İÇİN UYGUN
Ahi Evran Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah Cemal Tola, Satış – Pazarlama Seminerine ev sahipliği yapan okulun konferans salonunun son teknoloji ile donatıldığını, 100 kişiye kadar planlanacak her organizasyona uygun olarak hazırlandığını belirtti.
29-30 KASIM’DA SERTİFİKA
Seminerle ilgili yapılan açıklamada üniversite öğrencilerinden, özel sektör çalışanlarına, kamu personeline kadar farklı meslek gruplarından oluşan katılımcılara, 29 – 30 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Satış ve Ekip Yönetimi başlıklı son eğitimden sonra katılım sertifikası verileceği bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme