• Haberler
  • Genel
  • Şatıroğlu, Sandıklı'da Yatırımcıları Dinledi

Şatıroğlu, Sandıklı'da Yatırımcıları Dinledi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Sandıklı İlçesinde sera kuruluşları yatırımcılarıyla bir araya gelerek talepleri dinledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, ilk ziyaretini Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’a yaptı.

Şatıroğlu, Sandıklı'da Yatırımcıları Dinledi

BAKAN YARDIMCISI YATIRIMCILARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu’nun Belediye ziyareti sırasında SANJET A.Ş Genel Müdürü Bahadır Seyman, jeotermal suyun tek elden dağıtım sistemleri, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bulunan termal oteller ve OSB hakkında sunum yaptı. Şatıroğlu, SANJET A.Ş Tek Elden Dağıtım Tesisine geçerek otomasyon sistemlerini yerinde inceledi.

Şatıroğlu, Sandıklı'da Yatırımcıları Dinledi

Ardından SANJET A.Ş’ye ait çiçek serası ve Kuru Gıda Üretim Tesisini ziyaret ederek burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Program çerçevesinde, Seralar Bölgesi’ndeki seralar ziyaret edilerek, jeotermal enerjiyle sağlanan ısınma ve seracılık faaliyetleri yerinde gözlemlendi. Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi’nde jeotermal ısı sistemlerinin üretildiği fabrikayı da ziyaret eden Şatıroğlu, son olarak Sandıklı Thermal Park Otel’de sera kuruluşları yatırımcılarıyla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.

Şatıroğlu, Sandıklı'da Yatırımcıları Dinledi

“BU ZİYARETLER JEOTERMALİ İLERİYE TAŞIMAK İÇİN FIRSAT”

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu’nun ziyaretini değerlendirdi. Öztaş, konu hakkında şunları kaydetti: “Bu tür ziyaretler, şehrimizin jeotermal enerji potansiyelini daha da ileriye taşımak için büyük bir fırsat. Sandıklı olarak, tarım ve sanayi alanında önemli adımları birlikte atıyoruz. Bizler de bu süreçte elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Tüm çabamız Sandıklı için.”

Şatıroğlu, Sandıklı'da Yatırımcıları Dinledi

Bakmadan Geçme