Sarıtoprak'tan Kolaylı'ya 'üstün hizmet' beratı

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Kolaylı'ya Üstün Hizmet ve Başarı Beratı verdi   Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı'nın Afyonkarahisarlı genel Başkanı Veli Sarıtoprak Afyon Kolaylı Tesisleri'ni ziyaret ederek Ahmet Kolaylı'nın berat belgesini, oğlu Cevat Kolaylı'ya teslim etti. Kolaylı Tesisleri'nin artık bir Türkiye markası olduğunu belirterek bu durumdan bir Afyonkarahisarlı olarak büyük memnuniyet duyduğunu belirten [&hellip]

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Kolaylı’ya Üstün Hizmet ve Başarı Beratı verdi

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı’nın Afyonkarahisarlı genel Başkanı Veli Sarıtoprak Afyon Kolaylı Tesisleri’ni ziyaret ederek Ahmet Kolaylı’nın berat belgesini, oğlu Cevat Kolaylı’ya teslim etti. Kolaylı Tesisleri’nin artık bir Türkiye markası olduğunu belirterek bu durumdan bir Afyonkarahisarlı olarak büyük memnuniyet duyduğunu belirten TÜSİAV Başkanı hemşehrimiz Veli Sarıtoprak, “Bugün Cevat Kolaylı nezdinde Ahmet Kolaylı’ya takdim ettiğimiz bu ödülümüzü bugüne kadar 3 Afyonkarahisarlı’ya vermek nasip olmuştu. Birisi İsmet Atttila, diğeri emekli albay Ahmet Bilginsoy ve bir diğeri de emekli korgeneral Hasan Kundakçı hemşehrilerimizdi. Bugün de Afyon’dan kazandığını hep Afyon için harcayan Kolaylı ailesine bu beratımızı takdim ediyoruz.” dedi.
ÇELİK VE KOLAYLI
TÜSİAV ÜST YÖNETİMİNDE
GÖREV ALDILAR
Afyonkarahisar’a gönülden bağlı olan bir Afyonkarahisarlı olarak ilimizin son dönemde gösterdiği gelişimden büyük memnuniyet duyduğunu belirten TÜSİAV Genel Başkanı Veli Sarıtoprak, “İlimizin gelişimine katkı sağlayan herkese müteşekkiriz. TÜSİAV yönetiminde de bu kez 2 Afyonkarahisarlı hemşehrimize görev verdim. Av. Onur Çelik ve Cevat Kolaylı TÜSİAV üst yönetiminde görev alan hemşehrilerimiz oldular.” şeklinde konuştu.
“BAYRAĞI İLERİ TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Kendilerine gösterilen teveccüh nedeniyle hemşehrimiz Veli Sarıtoprak ve tüm TÜSİAV camiasına şükran duyduklarını belirten Cevat Kolaylı ise, “Kolaylı markasının bugünlere ulaşmasında babam Ahmet Kolaylı’nın büyük emek ve çabaları var. Biz de bundan sonra bayrağı bugün gelinen noktadan daha ilerilere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme