• Haberler
  • Spor
  • Sarıkköyüspor'dan 'Savaşa Hayır' mesajı

Sarıkköyüspor'dan 'Savaşa Hayır' mesajı

Sarıkköyüspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ay, tüm takım olarak dünyada savaşa karşı olduklarını aktardı   Afyonkarahisar 2. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sarıkköyüspor, tüm dünyadaki savaşlara, işgallere ve saldırılara karşı olduklarını anlatmak için bir video yayınladı. Tüm dünyadaki insanların daha güzel bir dünyada yaşamaları için böyle bir paylaşım yaptıklarını aktaran Sarıkköyüspor Kulübü Yöneticisi Ali [&hellip]

Sarıkköyüspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ay, tüm takım olarak dünyada savaşa karşı olduklarını aktardı

Afyonkarahisar 2. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sarıkköyüspor, tüm dünyadaki savaşlara, işgallere ve saldırılara karşı olduklarını anlatmak için bir video yayınladı. Tüm dünyadaki insanların daha güzel bir dünyada yaşamaları için böyle bir paylaşım yaptıklarını aktaran Sarıkköyüspor Kulübü Yöneticisi Ali Ay, “Biz, Ukrayna, Rusya, Mısır, Libya ayrımı ya da Müslüman şu bu diye ayrım yapmıyoruz. Bizim, takım olarak düşüncemiz, isteğimiz, tüm dünyada insanlık barış içinde yaşasın istiyoruz.” dedi.
Takımdaki oyuncular, teknik heyet ve yönetim birlikte çektiği video ile “Daha adil bir dünya için savaşa hayır diyoruz” mesajı verdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme