Sarık Köyü 1. Lig’de

2. Amatör Lig’de oynanan final etabında Bolvadin Horan Gençlikspor’u 2-1 ile geçen Sarık Köyü Gençlikspor, 1. Amatör Lig’e terfi eden 5. takım oldu   2. Amatör Lig’de gruplarında ikinci ve üçüncü sırayı paylaşan 8 takımın oynadığı çeyrek final etabını 4 takım geçti. 4 takımdan ikisi olan Bolvadin Horan Gençlikspor ile Sarık Köyü Gençlikspor karşı karşıya [&hellip]

2. Amatör Lig’de oynanan final etabında Bolvadin Horan Gençlikspor’u 2-1 ile
geçen Sarık Köyü Gençlikspor, 1. Amatör Lig’e terfi eden 5. takım oldu

2. Amatör Lig’de gruplarında ikinci ve üçüncü sırayı paylaşan 8 takımın oynadığı çeyrek final etabını 4 takım geçti. 4 takımdan ikisi olan Bolvadin Horan Gençlikspor ile Sarık Köyü Gençlikspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı kazanan direkt olarak 1. Lig’e terfi edecekti. Maçın ilk yarısında 3 gol atıldı. 4. dakika Aziz Öncül ve 23. dakikada Beytullah Tuzsuz, Sarık’ı öne geçirdi. 40. dakikada Hulusi Baymur ile farkı bire indiren Bolvadin Horan, ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı. İkinci yarıda iki ekipte gol bulma çabasına girdi. Fakat başka gol sesi çıkmadı. 90+6’da Ahmet Hüsrev Küçükkartal gördüğü kırmızı kartla Bolvadin ekibini 10 kişi bıraktı.
Maçın sonunda 2-1 kazanan Sarık Köyü Gençlikspor, 1. Amatör Lig’e adını yazdırdı. Oynanması planlanan diğer maçta ise erteleme kararı alındı.
DEĞİRMENAYVALI DÜZAĞAÇ
MAÇI ERTELENDİ
4 takımdan diğer ikisi olan Değirmen Ayvalıspor ile Düzağaçspor arasında oynanması gereken maç ise ileri bir tarihe ertelendi. Maç 3 Temmuz Pazar günü saat 20.00’de oynanacaktı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme