Sarıdere ve Gün ailelerinin acı günü

Afyonkarahisar’ın önde gelen zincir mağazalarından Sarıdere AVM’nin kurucusu Hacı Şükrü Sarıdere vefat etti İmaret Camii dün öğle namazında iki cenazeye daha ev sahipliği yaptı. ATSO eski başkanlarından Mustafa Sarıdere’nin babası olan Hacı Şükrü Sarıdere, çocuk yaşta başladığı ticaret ile Sarıdere AVM marketler zincirinin kurulmasına öncü olmuştu. Cenaze namazı dün öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınan [&hellip]

Sarıdere ve Gün ailelerinin acı günü

Afyonkarahisar’ın önde gelen zincir mağazalarından Sarıdere AVM’nin kurucusu Hacı Şükrü Sarıdere vefat etti

İmaret Camii dün öğle namazında iki cenazeye daha ev sahipliği yaptı. ATSO eski başkanlarından Mustafa Sarıdere’nin babası olan Hacı Şükrü Sarıdere, çocuk yaşta başladığı ticaret ile Sarıdere AVM marketler zincirinin kurulmasına öncü olmuştu. Cenaze namazı dün öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınan merhum Sarıdere’nin cenazesi Kocatepe Mezarlığı’hda toprağa verildi.
Hamidiye Mahallesi’nden, Beton Travers Fabrikası’ndan emekli Hasan Gün’ün eşi, 27 Ağustos İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Gün ve Şeker Fabrikası’nda çalışan Mevlüt Gün’ün annesi, Doktor Hasan Gün’ün babaannesi, Hacı Ummahan Gün de dün öğle namazını müteiakip İmaret Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme