Sarı-lacivert açılış – Kocatepe Gazetesi

Yapımı tamamlanan Afyon Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali’nin açılış maçında Fenerbahçe ile Olympiacos karşılaştı. İlk yarısı Fenerbahçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan maçı yine Fenerbahçe 3-2’lik skorla kazandı Afyonkarahisar’da yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali Türkiye’nin önde gelen takımlarından Fenerbahçe, ile yine Türkiye’nin deneyimli kadrosuna [&hellip]

Sarı-lacivert açılış

Yapımı tamamlanan Afyon Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali’nin açılış maçında Fenerbahçe ile Olympiacos karşılaştı. İlk yarısı Fenerbahçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan maçı yine Fenerbahçe 3-2’lik skorla kazandı

Afyonkarahisar’da yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin açılışı için özel düzenlenen Afyon Yaz Futbol Festivali Türkiye’nin önde gelen takımlarından Fenerbahçe, ile yine Türkiye’nin deneyimli kadrosuna sahip olan Antalyaspor ve Yunanistan Süper Lig Şampiyonu Olympiacos ile Fransa’nın en büyük kulüpleri arasında yer alan Marsilya’nın katılımıyla gerçekleşti. Spor Kompleksi’nin ilk maçında Fenerbahçe ile Olympiacos takımları karşı karşıya geldi. Tribünlerin yarıya yakın kısmının boş kaldığı karşılaşma öncesinde Suruç’taki terör saldırısında yaşamını yitirenler ile Adıyaman’da şehit edilen jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal için saygı duruşunda bulunulurken, Fenerbahçeli oyuncular maça kollarında siyah bantla çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe Moussa Sow ve Fernandao’nun golleriyle 2-1 önde tamamladı. Fenerbahçe karşılaşmanın ikinci yarısında da oyuna sonradan giren Uygar Mert Zeybek’in ayağından bulduğu golle rakibini 3-2’yle geçmeyi başardı.
“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK
SPOR KOMPLEKSİ”
Spor Kompleksi içerisinde 15 bin kişilik şehir stadyumunun yanı sıra 2’si sentetik, 10’u doğal çim 12 futbol sahası ile içerisinde ayrıca atletizm ve pentatlon sahaları, 1’i kapalı 3 tenis kortu, 2 kapalı spor salonu, güreş eğitim merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, ikili soyunma binası, kamp eğitim merkezi, lojman ve idari binalar ile su kayağı yapılacak yapay bir göleti de barındırıyor.
Afyonkarahisar’da sayıları 10’a yaklaşan 5 yıldızlı termal tesislerin yanında 650 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Spor Kompleksi ile yaz kampı için uygun iklim ve tesis arayan yaklaşık 40 spor kulübünün bu sezon Afyonkara-hisar’da yaz kampı yapması bekleniyor.
Spor Komleksi’nin ilk maçı olan Fenerbahçe-Olympiacos karşılaşmasına Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Afyonkarahisar MHP Milletvekili Mehmet Parsak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve kompleksin yapımında bir çok konuda emeği olan AK Parti Afyonkarahisar eski Millletvekili Sait Açba, çok sayıda işadamı ve futbol sever katıldı. Haberin tüm detayları yarın Gazeteniz Kocatepe’de…

Fenerbahçe’nin ilk 11’ini, Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Bruno Alves, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego, Nani, Moussa Sow ve Fernandao oluştururken Şener Özbayraklı, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Samuel Holmen, Raul Meireles, Uygar Mert Zeybek, Milos Krasic ve Miroslav Stoch ise yedek oyuncuları oluşturdu. Yedek kulübesinde bekleyen tüm futbolcuların oyuna girdiği maçta Afyonlu Alper Potuk kadroya sakatlığından dolayı giremedi. Alper Potuk takım arkadaşlarını tribünden izledi.
Olympiacos’un ilk 11’ini, Roberto Jimenez, Omar Elabdellaoui, Arthur Masuaku, Anastasios Avlonitis, Praxitelis Vouros, Sasa Zdjelar, Jimmy Durmaz, Andreas Bouchalakis, Kostas Fortunis, Franco Jara ve Felipe Pardo isimlerinden oluşurken Leandro Salino, Fanis Tzandaris, Alejandro Dominguez, Pajtim Kasami, Mathieu Dossevi, Dimitrios Kolovos ve Michael Olaitan isimleri ise yedek kulübesinde ve oyuna ikinci yarıda giren oyuncular oldu.

Bakmadan Geçme