Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Saraydüzü’nde sonuç 2 hafta sonra belli olacak”

AK Parti Afyonkarahisar İl

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, merkeze bağlı Saraydüzü Köyü’nde köy tüzel kişiliğine ait olan meranın köy muhtarlığınca bir firmaya sera yapılması için kiraya verilecek olmasına ilişkin konunun Tarım ve Orman Bakanlığı’na iletildiğini arazinin akıbetinin iki hafta sonra yapılacak komisyon toplantısı neticesinde belli olacağını söyledi

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, merkeze bağlı Saraydüzü Köyü’nde köy tüzel kişiliğine ait olan meranın bir firmaya köy muhtarlığı tarafından sera yapılması amacıyla kiraya verilmek istemesine karşı köy sakinlerinin geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret ederek karşı çıktıklarını ve destek istediklerini söyledi.
“SONUÇ 2 HAFTA SONRA BELLİ OLACAK”
Konuyu Tarım ve Orman Bakanlığı’na ilettiğini ayrıca AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın da konuyu bakanlık nezdinde takip ettiğini belirten İl Başkanı Sezen, Saraydüzü Köyü sakinlerinin talebi üzerine kendisinin ve Milletvekili Özkaya’nın girişimleri sonucu bakanlıktan olayın incelenmesi için yaklaşık bir ay önce müfettiş geldiğini söyledi. Sezen, köy muhtarlığının iddialara göre köylülerden habersiz bu girişimi ile ilgili iki hafta sona yapılacak komisyon toplantısı neticesinde sera yapılması istenen arazinin akıbetinin belli olacağını dile getirdi.
“ÖFKEDEN BESLENEN UCUZ KASABA SİYASETİ”
Sezen, “Konuya ilişkin sonuç alınmak üzere iken konunun sahiplenilmesi ve özellikle de coronavirüs dolayısıyla insanların siyasetten uzak birlik ve beraberlik içerisinde, en azından sürecin atlatılmasına kadar siyasi mesajlar vermemesi ve bu tür toplumsal olaylardan uzak kalması gerekirken, öfkeden beslenen ucuz kasaba siyaseti yapmak hiçbir siyasi kimliğe yakışmaz. Yaklaşık bir aydır takibimizde olan ve köylünün lehine yaptığımız girişimlerden habersiz, sadece birkaç kişi yerine tüm kesimi dinlemeyi deneyip görüşme yapılması konuyu daha iyi şekilde neticelendirecektir. Kaldı ki böyle bir zamanda sosyal mesafelerin arttırılması gerektiği uyarılarının ardı ardına yapılmasına rağmen halkı kalabalık bir ortamda toplayarak siyaset yapılması hoş olmamış.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti