Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Saray hükümeti her zamanki gibi vatandaşı görmezden geliyor”

“Saray hükümeti her zamanki gibi vatandaşı görmezden geliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, milletin vekili olarak vatandaşın yanında olduğunu belirterek, “Saray hükümeti her zamanki gibi ekonomik olarak temelden sarsılan vatandaşı görmezden geliyor. Fedakarlıkta bulun denilen vatandaş, evine ekmek götüremiyor” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl, Emirdağ İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sosyal mesafe kurallarına titizlik göstererek, Emirdağ İlçesi ile ilçeye bağlı Suvermez, Yenikapı, Hamzahacılı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek, talep ve sıkıntıları dinledi.
“VATANDAŞ EKONOMİDE
TEMELDEN SARSILDI..!”
CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilk olarak beraberindekilerle birlikte Emirdağ İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Koronavirüs salgınının Türkiye’de olduğu gibi bütün dünyada da etkisini gösterdiğini ve göstermeye de devam ettiğini kaydeden Köksal, “Salgın sürecinde çok sayıda vatandaşımızı kaybettik, hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu süreçte zor şartlar altında başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere görev yapan birçok meslek mensubu vatandaşımız var hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ancak pandemi sürecinde esnaf, çiftçi, işçi, emekli, sanayici, gazeteci toplumun tüm kesimleri ekonomik olarak temelden sarsıldı. Yüz binlerce işyeri kapanırken yüz binlerce işçi çalışmadı. Salgın nedeniyle evinde otur denilen vatandaşa AKP ne yaptı? Esnafın dükkan kirasını mı, vergisini mi ödedi, vatandaşın ev kirasını mı, kredi kartı borcunu mu, tüketici kredisi borcunu mu ödedi? Vatandaşı, esnafı, çiftçiyi, sanayiciyi emekliyi kaderine terk etti. Sosyal devletin gereğini yapmadılar. Sözde sosyal destek yardımları ile vatandaşa destek olmak yerine borç vermeyi tercih ederek, her zaman olduğu gibi kendi yandaşlarını kayırdılar.” diye konuştu.
BAYAT İLÇE YÖNETİMİNE
TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Milletvekili Av. Burcu Köksal, daha sonra geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden CHP Bayat İlçe Başkanı Mehmet Ali Üstün’ün vefatından dolayı ilçe yönetim kurulu üyelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.