• Haberler
  • Genel
  • SANMOK'tan Başkan Çöl'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

SANMOK'tan Başkan Çöl'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Motosiklet Kulübü Başkanı ve üyeleri, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti Sandıklı'da motosiklet sürücülerine eğitim ve birliktelik amacıyla hizmet veren Sandıklı Motosiklet Kulübü üyeleri geçtiğimiz gün Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti. Başkanlığın Sandıklı'ya ve Çöle hayırlı olması temennisinde bulunan SANMOK Başkanı Hasan Tahsin Ayhopa , 'Sandıklı Motosiklet Kulübü olarak [&hellip]

SANMOK’tan Başkan Çöl’e ziyaret

Sandıklı Motosiklet Kulübü Başkanı ve üyeleri, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti

Sandıklı’da motosiklet sürücülerine eğitim ve birliktelik amacıyla hizmet veren Sandıklı Motosiklet Kulübü üyeleri geçtiğimiz gün Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Başkanlığın Sandıklı’ya ve Çöle hayırlı olması temennisinde bulunan SANMOK Başkanı Hasan Tahsin Ayhopa , “Sandıklı Motosiklet Kulübü olarak yeni göreviniz; Belediye Başkanlığı’nda başarılar dileriz. Sayın Belediye Başkanı Mustafa Çöl kardeşimizin yeni görevi kendisine ve Sandıklı’ya hayırlı olsun” ifadesini kullandı.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’de makamında kabul ettiği SANMOK üyelerine yaptıkları faaliyetleri beğendiğini ve devam etmesi gerektiğini belirtti. Başkanlığı döneminde SANMOK imzalı projelere desteğini esirgemeyeceğini söyleyen Çöl, “Sandıklı’nın yararına her hangi bir projeniz olursa seve seve desteklerimizi esirgemeyeceğiz” diye konuştu.
SANMOK üyeleri Başkan Çöl’e Kulüplerini simgeleyen şapka hediye ederek, Belediye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme