Şanlı'nın öğrencilerinden 5 madalya

Uluslararası Muaythai Açık Kupasında, Afyonkarahisar Şanlı Spor Kulübü 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı   11 ülkeden bin 50 sporcunun katıldığı Uluslararası IFMA-EMF Antalya Açık Kupası Antalya'nın ev sahipliğinde yapıldı. Müsabakaya Afyonkarahisar'dan Milli Takım Antrenörü Serdar Şanlı, 9 sporcu ve antrenör Berkan Öner katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda 51 kilo A classta M. [&hellip]

Uluslararası Muaythai Açık Kupasında, Afyonkarahisar Şanlı Spor Kulübü 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı

11 ülkeden bin 50 sporcunun katıldığı Uluslararası IFMA-EMF Antalya Açık Kupası Antalya’nın ev sahipliğinde yapıldı. Müsabakaya Afyonkarahisar’dan Milli Takım Antrenörü Serdar Şanlı, 9 sporcu ve antrenör Berkan Öner katıldı.
Yapılan müsabakalar sonucunda 51 kilo A classta M. Şahin Demir ile 44 kilo Minikler kategorisinde Saruhan Şanlı şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldular. +81 kiloda Mehmet Şeker ikinci olarak gümüş madalya alırken, 63,5 kiloda A. Aybike Avcı ile 42 kiloda miniklerde Emre Elibol üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
Alınan derecelerden memnuniyetini dile getiren Serdar Şanlı, “Maça katılan tüm sporcularımı ve antrenör Berkan Öner’i tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” ifadesinde bulundu.

Bakmadan Geçme