• Haberler
  • Siyaset
  • Şanlı'dan şehit annesine ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Şanlı'dan şehit annesine ziyaret – Kocatepe Gazetesi

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı işadamı Galip Şanlı, gerçekleştirilen temayül yoklaması sonrasında ilçeleri ziyaret ederek teşkilat mensuplarına teşekkür etti.Şanlı, her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle 1992 yılında Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Er Yurdal Sayın'ın annesi [&hellip]

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı işadamı Galip Şanlı, gerçekleştirilen temayül yoklaması sonrasında ilçeleri ziyaret ederek teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Şanlı, her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle 1992 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Er Yurdal Sayın’ın annesi Fatma Sayın’ı evinde ziyaret etti. Şehit Annesi Fatma Sayın’ın elini öpen ve hayır duasını alan Milletvekili Aday Adayı Galip Şanlı, “Vatan için, milletimiz için evlatlarını kurban veren şehit annelerimiz için bizde kurban olmaya hazırız. 1992 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Er Yurdal Sayın’ın annesi Fatma Sayın annemizin ellerini öperek Anneler Gününü kutladık” dedi.

Bakmadan Geçme