Şanlı Zaferin 96. yılı Özdilek'te kutlandı

26-30 Ağustos tarihleri arasında Afyonkarahisar'da her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Zafer Haftası'nda Özdilek Alışveriş Merkezi, haftayı çeşitli etkinliklerle geçirdi. 26 Ağustos Pazar günü gerçekleşen zeybek gösterisi yoğun ilgi gördü. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği mensupları 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Özdilek Afyonkarahisar AVM'de buluştu. Ayrıca bayram dolayısıyla işletmeye gelen misafirler [&hellip]

26-30 Ağustos tarihleri arasında Afyonkarahisar’da her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Zafer Haftası’nda Özdilek Alışveriş Merkezi, haftayı çeşitli etkinliklerle geçirdi. 26 Ağustos Pazar günü gerçekleşen zeybek gösterisi yoğun ilgi gördü. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği mensupları 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Özdilek Afyonkarahisar AVM’de buluştu. Ayrıca bayram dolayısıyla işletmeye gelen misafirler kapıda Türk Bayrakları ile karşılandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gün boyunca işletmede günün anlamına uygun müzikler çalındı.
ŞEHİT YAKINLARI VE
GAZİLER UNUTULMADI
Özdilek Afyonkarahisar AVM 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde şehit yakınları ve gazileri unutmadı. Şehit yakınları ve Gaziler Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı öncülüğünde Özdilek Afyonkarahisar AVM’de ağırlandı. Düzenlenen yemek organizasyonu ile bir araya gelen şehit aileleri ve gaziler, şanlı zaferin 96. yıldönümünde kendilerine bu nezaketi gösteren Özdilek Ailesi’ne şükranlarını iletti.
Organizasyona; Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve ailesinin yanı sıra 2016 yılında Şırnak’ta şehit olan Şehit J. Asb. Yunus Çiçek’in, Şehit P. Er Tayfur Çankaya’nın, 2016 yılında Bingöl’de şehit olan Şehit P. Uzm. Çvş. Kerim Üye’nin, 1994 yılında Diyarbakır’da şehit olan Şehit P. Er Mehmet Sağlam’ın yakınları ile 1974 yılı Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç katıldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, bu yıl da her yıl olduğu gibi kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatan için toprağa düşen şehitlerimizin aileleri ve benim gibi gazi olan vatandaşlarımızı unutmayıp bizler için organizasyon yapan Özdilek AVM’ye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Büyük zaferimizin kazanıldığı topraklarda yaşamaktan gurur duyuyor ve bu özenli davranışlarından dolayı başta İşletme Müdürü Nihat Günsel olmak üzere tüm Özdilek Ailesi’ne teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
“TOPLUMSAL DEĞERLERE
SAHİP ÇIKIYORUZ”
Özdilek Afyonkarahisar AVM Müdürü Nihat Günsel, Özdilek’in yılın her döneminde toplumsal değerlerine sahip çıkan bir işletme olduğunu hatırlatarak, “Bizler Özdilek Ailesi olarak görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Önemli günlerde ve haftalarda gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Bugün de Afyonkarahisar’da Zafer Bayramı kutlamaları vesilesi ile şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldik. Vatan uğruna verdikleri mücadelenin haklı gururunu yaşayan bu asil insanlarla birlikte olmaktan bizler de büyük mutluluk duyuyoruz ve davetimize icabet ettikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme