• Haberler
  • Siyaset
  • Şanlı: Doğduğum değil, doyduğum yere hizmet için yola çıktım

Şanlı: Doğduğum değil, doyduğum yere hizmet için yola çıktım

'EKMEĞİNİ YEDİM SUYUNU İÇTİM'Ziyaretleri kapsamında sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadığını kaydeden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Galip Şanlı, 'Ben Afyonkarahisar'a sevdalıyım. Uzun yıllar Afyonkarahisar'da ticaret yapıyorum ve buranın ekmeğini, yiyip suyunu içiyorum, havasını soluyorum. Bu nedenledir ki doğduğum değil, doyduğum yere hizmet etmek için aday adayıyım. Ben Afyonkarahisar'ımıza, ben milletimize hizmet etmek istiyorum. Bende içinizden [&hellip]

“EKMEĞİNİ YEDİM SUYUNU İÇTİM”
Ziyaretleri kapsamında sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadığını kaydeden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Galip Şanlı, “Ben Afyonkarahisar’a sevdalıyım. Uzun yıllar Afyonkarahisar’da ticaret yapıyorum ve buranın ekmeğini, yiyip suyunu içiyorum, havasını soluyorum. Bu nedenledir ki doğduğum değil, doyduğum yere hizmet etmek için aday adayıyım. Ben Afyonkarahisar’ımıza, ben milletimize hizmet etmek istiyorum. Bende içinizden biri olarak sizlerle birlikte bu topraklarda yaşadım, yaşamaya da devam edeceğim. Bu toprakların insanıyla birlikte ağladım, birlikte güldüm. Acıyı tatlıyı hep beraber yaşadık. Yıllar içerisinde bu şehre değerler katmak için uğraş verirken, bu şehrinde bana önemli katkıları oldu.Kendimi Afyonkarahisar’lı olarak görüyorum ve bu şehrin daha da ileriye gidebilmesine katkı koyabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.
“CUMHUR İTTİFAKI İLE
 KAZANAN ÜLKEMİZ OLACAK”
AK Parti’ye kurulduğu günden itibaren gönülden bağlı olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir gönül bağının olduğunu dile getiren Şanlı, “AK Partiye kurulduğu günden beri gönül veren bir kişiyim. Cumhurbaşkanımız – Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgim, saygım ve gönül bağım nedeniyle de hizmet etmek amacıyla yollara düştüm. Şu anda ülkemiz üzerinde oynanan oyunları cümle âlem görmekte. Cuma günü Yenikapı’da yapılan ‘Zulme Lanet Kudüs’e Destek’ mitinginde bir kez daha gördük ki bizi kimse yıkamaz. Türkiye tek yürek olduğu zaman neler yapabileceğimiz tüm dünyaya gösterdik. Cumhur İttifakı ile bir kez daha kazanan ülkemiz olacaktır. Bu sebeplerledir ki 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve mazlum milletler açısından çok önemlidir” şeklinde konuştu.
“FETÖ’YE KARŞI BİR OLALIM”
Fetullahçı Terör Örgütü konusunda Afyonkarahisar’da en mağdur olmuş kişinin kendisinin olduğunu dile getiren Şanlı, “15 Temmuz gecesi ben ailemin yanına değil, partime geldim. O hain gece partiye ilk ulaşan kişilerden birisiyim. Ben bu örgütün Afyon’da mağdur ettiği ilk 10 kişi arasındayım. Şu anda da kendilerinden davacıyım. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğümüz geçtiğimiz günler içerisinde bu örgütün gaybubet evlerine operasyon düzenlemiştir. Bu nedenle başta İl Emniyet Müdürümüz Fahrettin Şen olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Bu operasyon gösteriyor ki bu hainler hala bitmedi. Tüm ülke olarak bir ve beraber olmalıyız. Bu topraklar kolay kazanılmadı. El birliğiyle, güçbirliğiyle bu hainleri per ve perişan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme